Yandex Metrica
SON DAKİKA
Savaştan kaçan Ukraynalılar Antalya'ya hücum etti! Kiralar üçe katlandı

Savaştan kaçan Ukraynalılar Antalya'ya hücum etti! Kiralar üçe katlandı

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri operasyondan kaçarak Türkiye'ye sığınan Ukraynalılar Antalya'ya hücum etti. Antalya'da kiralar üçe katlandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:02

Rusya-Ukrayna savaşı 1 ayı geride bıraktı. Binlerce asker ve sivil hayatını kaybetti. Sasvaştan kaçan Ukraynalılar, farklı ülkelere göç etmeye başladı. Bazı Ukraynalı vatandaşlar da Antalya'ya akın etti. Konut ihtiyacı artınca fiyatlar yükseldi.

Kredi kartı borcunuz varsa bunu hemen yapın! Hemen ödemezseniz... Haberi Görüntüle

'SAVAŞ SONRASI 8-10 KİŞİYE ÇIKTI'

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Serkan Senekçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Savaş öncesi günde 2-3 kişi ararken, şu an savaş sonrasında bu 8-10 kişiye kadar çıktı. 3 bin liraya verdiğimiz 1 artı 1, 2 artı 1 daireler şu an 8 bin lira 9 bin lira civarına kadar çıktı. Aileleriyle birlikte gelen Ukraynalıların bir kısmı yakınlarının yanına yerleşirken, geliri yüksek olanlar ya gayrimenkul satın alıyor ya da kiralıyor. Bu durum TÜİK verilerine de yansıdı.'' ifadelerini kullandı.

Araba hayallerinize kavuşmak için son fırsat! Skoda Octavia 1.5 milyon... Haberi Görüntüle

ŞUBAT AYINDA BİN 99 KONUT SATIN ALINDI

Antalya'da şubat ayında 4 bin 727 konut satışı gerçekleşirken, bin 99 konutun yabancılar tarafından satın alındığı açıklandı. Şubat ayındaki konut satışları bir önceki yılın şubat ayına göre yüzde 27,6 oranında arttı. Antalya, İstanbul'dan sonra yabancıların konut alımı için en çok tercih ettiği ikinci il haline geldi.

DOAS 2024 temettü ne kadar? DOAS temettü ne zaman yatacak?... Haberi Görüntüle

'60 METRE KAREYE 3 BİN 500 LİRA KİRA İSTİYORLAR'

Antalya'da emlakçılık yapan Muhammet İnci ise "Aslına bkaarsanız halkımız adına biraz sıkıntılı bir durum. giriş katı, 60 metrekare ve 3 bin 500 lira kira istiyorlar. Niye bu kadar istiyorsunuz dediğimizde bunu veren ruslar ukraynalılar var diyorlar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading