Yandex Metrica

SASA hisse kaçtan alınır?

SASA hisse kaçtan alınır?

SASA hisse kaçtan alınır? Sorusu, BIST100'ün en değerli şirketinin bugün 126 TL'ye düşmesinin ardından merak edilen sorulardan biri haline geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

SASA hisse kaçtan alınır? Borsa İstanbul SASA hissesi almak isteyenlerin merak ettiği soruların başında geliyor. Zira hisse bugün yüzde 9,94'lük bir düşüş yaşadı ve fiyatı 126 TL'ye kadar düştü. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Ankara-İzmir arası bakın kaç saate düşecek? Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Ankara-İzmir arası bakın kaç saate düşecek? Haberi Görüntüle

SASA HİSSE KAÇTAN ALINIR?

SASA hisse, Erdemoğlu holding patronu İbrahim Erdemoğlu'nun açıklamalarının ardından büyü düşüş yaşadı ve fiyatı 126 TL'ye kadar geriledi. Bunun karşısında Borsa İstanbul yatırımcıları SASA hisse kaçtan alınır? Sorusunu gündemine aldı.

SASA, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketler arasında en değerli ve en çok işlem gören şirketlerden biri konumunda. Bu nedenle yatırımcıların da sıklıkla tercih ettiği hisselerden biri. 

Bu fiyatlardan SASA alınır mı? Sorusunun yanıtına gelince, bu cevap yatırım tavsiyesi kapsamına giriyor ve risk faktörünün etkisiyle yetkili kişilerin dışındaki kişilerin yatırım tavsiyesi vermesi suç teşkil ediyor.

Altın alan zengin olacak: Dünya devleri resmen duyurdu: Neredeyse iki katı olacak Altın alan zengin olacak: Dünya devleri resmen duyurdu: Neredeyse iki... Haberi Görüntüle

SASA PATRONU NE DEDİ?

SASA patronu İbrahim Erdemoğlu, bugün yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Sasa Polyester hissesinin fiyatı 80 liraya çıktığında Borsa İstanbul’da satış yaptık. Bunu da küçük yatırımcılar zarar görmesin diye yaptık. O satıştan beri herkese, ‘Sasa hissesi çok yüksek, alınmaz’ diyorum"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading