Yandex Metrica
SON DAKİKA
Saatte 8 lira yakacak! TOGG'un sarj etme ücretleri açıklandı: Herkes bu haberi bekliyordu

Saatte 8 lira yakacak! TOGG'un sarj etme ücretleri açıklandı: Herkes bu haberi bekliyordu

İlk talihlileri kurayla belirlenen TOGG araçları için şarj ücretleri merak ediliyordu. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun şarj istasyonu ağı olan Trugo'da fiyat listesi açıklandı. Buna göre TOGG akıllı cihazları için kW/s başına birim ücret 7,99 lira olarak belirlendi.. Böylece kısa menzilli ve uzun menzilli Togg'un kilometre başına yakacağı ücrette belli oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Türkiye'nin yeri ve milli otomobili Togg için merakla beklenen kuralar çekilde ve ilk 20 bin akıllı cihazı alacak talihliler de belirlenmiş oldu. 

Vatandaşlar tarafından büyük merakla beklenen ve dün itibarıyla yapılan kurayla ilk sahipleri belirlenen Türkiye'nin doğuştan ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg'ları teslim alacak kişiler şarj ücretlerini araştırmaya başladı. Togg'un şarj istasyonu ağı olan Trugo'da şarj ücretleri açıklandı

5 litre ayçiçek yağı 195 TL! O market ayçiçek yağında... Haberi Görüntüle

BİRİ 314 KM DİĞERİ 523 KM GİDİYOR

Togg'un kısa ve uzun menzilli akıllı cihazlarında kapasiteler menzile oranla değişiklik gösteriyor. Kısa menzilli Togg 52,4 kWh bataryasıyla 314 kilometre yol alabilirken uzun menzilli Togg 88,5 kWh bataryasıyla 523 kilometre yol gidebiliyor.

Emekli maaşına 5 bin lira zam mı yapılacak? Emekli seyyanen... Haberi Görüntüle

TOGG ŞARJI İÇİN SABİT FİYAT

TOGG'un ortağı olduğu Trugo'da ise şarjın maliyeti belli oldu. Buna göre TOGG akılllı cihazının kWs başına 180 kW'lık ve 300 kW'lık istasyonlarda birim başına ücret 7,99 lira olarak belirlendi.

Şarj tamamlandıktan sonra şarj istasyon alanınından çekilmeyen akıllı cihaz için dakika başına 0,5 liralık bir ücret alınacak 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading