Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rusya'yı terk eden 5 bin ABD şirketi Türkiye'ye mi geliyor? Üst düzey isimden Türkiye ziyareti hamlesi

Rusya'yı terk eden 5 bin ABD şirketi Türkiye'ye mi geliyor? Üst düzey isimden Türkiye ziyareti hamlesi

ABD'nin talimatıyla Rusya'yı terk etmeye hazırlanan 5 bin şirketin rotası Türkiye mi olacak? Söz konusu haberlerin ardından ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Myron Brilliant'ın Türkiye'yi bu hafta ziyaret ediyor olması heyecanlandırdı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:58

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'nin Rusya'dan çıkmaya hazırlanan 5 bin ABD'li özel şirketin rotayı Türkiye'ye çevirdiği haberlerinin ardından ABD'den Türkiye'ye üst düzey bir ziyaret gerçekleşeceği duyuruldu. 

Amerikan Şirketler Derneği Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, gerçekleştirdiği açıklamada, ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Brilliant'ın bu hafta içi Türkiye'yi ziyaret edeceğini aktardı.

Tankut Turnaoğlu, Myron Brilliant ile bölgesel gelişmeler ışığında Türkiye-ABD ekonomik ilişkilerini değerlendireceklerini söyledi.

Dul ve ölüm aylığı alanlar dikkat! Hesaplara zamlı promosyon yatacak... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'Yİ BÖLGESEL MERKEZ YAPMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ'

Turnaoğlu, "Türkiye'de yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırımı bulunan 110 ABD merkezli şirketi temsil eden AmCham Türkiye olarak Türkiye'yi bölgesel merkez yapmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Brilliant'ın ABD'li şirketleri temsilen Türkiye'de olacağı, iş dünyası ile toplantılarda karşılıklı ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesinin ele alınacağı ve Rusya-Ukrayna bölgesel gelişmeleri sonrası Türkiye-ABD ekonomik ilişkilerindeki fırsatların değerlendirileceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading