Yandex Metrica

Renault Clio'dan Türkiye müjdesi! 200 bin TL'nin altında satılacak

Renault Clio'dan Türkiye müjdesi! 200 bin TL'nin altında satılacak

Renault otomobil fiyatlarının yüksek olduğu ülkeler için düşük donanımlı ve düşük fiyatlı yeni bir Clio satışı yapmaya hazırlanıyor. Yeni plana göre Clio'nun vergiler dahil 180 bin TL'ye satılması planlanıyor.

Ekonomi

06.04.2024, 07:45

Otomobil piyasasında yükselişler devam ederken, markalar uygun fiyatlı otomobil satışları için harekete geçti. 

Kredi borçları siliniyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Borcu olanlara 100 bin TL kredi Kredi borçları siliniyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Borcu olanlara 100 bin... Haberi Görüntüle

ÖTV İNDİRİMİ BEKLENİYOR 

Hali hazırda sıfır otomobildeki en büyük beklenti ÖTV indirimi. Şu anda binlerce kişi sıfır otomobillere gelecek olan ÖTV indirimini bekliyor. Hatta bu indirim öncesinde bazı ön hazırlıklar da söz konusu.

ÖTV indirimi sonrasında otomobilleri al-satçılar ve galerilerin almasının önüne geçmek için bazı düzenlemeler söz konusu. Fakat tek iyi haber bu değil. Bazı markalar, daha ucuz modeller için gözünü karartmış görünüyor.

Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray bedava mı? Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray... Haberi Görüntüle

200 BİN TL OLACAK 

Eğer söylentiler doğruysa, Renault yeni bir Clio sınıfı üzerinde çalışıyor. Bu Clio sınıfının Renault’un en boş modellerinden biri olacağı ve fiyatının da son dönemin en düşük seviyesinde olacağı iddia ediliyor.

Sızdırılan fiyat Türkiye’ye uyarlandığında vergilerle birlikte 180 bin TL ile 200 bin TL arasında bir etiket karşımıza çıkıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading