Yandex Metrica
SON DAKİKA
Remzi Özdemir, Atilla Yeşilada ve Selçuk Geçer'den kan donduran dolar tahminleri! '14 Şubat'dan sonra dolar...'

Remzi Özdemir, Atilla Yeşilada ve Selçuk Geçer'den kan donduran dolar tahminleri! '14 Şubat'dan sonra dolar...'

Dolar tahminleriyle sık sık göndem olan ekonomistler Remzi Özdemir, Selçuk Geçer ve Atilla Yeşilada 2022 yılı için muhtemel dolar tahminlerini açıkladı ortalık karıştı.

Ekonomi

25.02.2024, 16:35

Remzi Özdemir 18 derken Selçuk Geçer 16 lirayı işaret etti. Atilla Yeşilada ise çarpı 1.25 diyerek hesaplamayı vatandaşlara bıraktı.

Dolarda yılın son günü yeniden yükseliş yaşanırken ekonomistlerin 2022 yıl sonu dolar kuru tahmini beklentisi rakamları da açıklandı.

Dolar kuru sert bir yükselişle 18.36 TL seviyelerine kadar çıkmış ve 20 Aralık'ta yapılan müdahale ile 10 TL seviyelerine kadar gerilemişti.

3 Temmuz'da belli olacak! Emekli zammı için iki farklı tahmin... Haberi Görüntüle

2021 YILINI DOLAR KAÇTAN KAPATTI?

Patronlar dünyasının haberine göre; dolar kuru yılın son işlem günü yönünü yeniden yukarıya çevirdi. 20 Aralık'tan sonra 11 TL seviyesine kadar çekilen kur yılın son işlem gününü 13,27 TL seviyesinden tamamladı.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı hattı açıldı: Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da kirlenmiş bir yönetim... Haberi Görüntüle

DOLAR YİNE 18 LİRA OLACAK

Ekonomist Remzi Özdemir dolarizasyon uyarısı yaparak doların yeniden yükselişinin nedenini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ağzından kaçırdığı yüzde 12 faiz sözü olduğunu belirtti. 2022 senesinin ilk 3 ayı zor geçse de sonrasının iyi olacağını belirten Özdemir, Ocak ayında gerekli önlemler alınmazsa dolar kurunun yeniden 18 TL olabileceği uyarısında bulundu.

Brent petrol çakıldı: Motorin fiyatlarına indirim gelebilir: Depoları fullemek için... Haberi Görüntüle

ATİLLA YEŞİLADA'DAN DOLAR TAHMİNİ

Ekonomist Atilla Yeşilada 2022 yılında dolar kuru için öngörüsünü açıkladı. Atilla Yeşilada AKP'nin dolar kuru hedefinin 9 lira olduğunu ancak 2022 yılında doların 2021 yıl sonundaki rakamın 1,25 çarpısı olacağını iddia etti.

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı: Gram... Haberi Görüntüle

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ

Dolar kuru 30 TL olur, 50 TL olur çıkışı ile çok konuşulan ve hakkında BDDK tarafından suç duyurusunda bulunulan Selçuk Geçer dolar kurunun Ocak ayında yükselişini sürdüreceğini belirterek "Tek endişem kırılmaların olabileceği yönünde. Çünkü 3 ve 22 Ocak ve 14-15 Şubat'ta FED'in açıklayacağı karar çok önemli olacak. Bütün bunlar kurdaki kırılmaları tetikleyebilir. Normal yükseliş eğilimiyle ocak ayı içerisinde en iyi ihtimalle doların 15-16 seviyeleri göreceğini düşünüyorum" diyerek 16 TL rakamını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading