Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rekor için tarih verdi: İslam Memiş’ten ALTIN YERİNE GÜMÜŞ ALIN ÖNERİSİ: 2023 yılının sonunda bakın kaç lira olacak

Rekor için tarih verdi: İslam Memiş’ten ALTIN YERİNE GÜMÜŞ ALIN ÖNERİSİ: 2023 yılının sonunda bakın kaç lira olacak

Altın fiyatlarındaki durgunluk yatırımcıları yeni arayışlara yönlendirirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

26.03.2024, 06:22

Gümüş fiyatları son zamanların en çok merak edilen emtialarından biridir. Özellikle yatırım uzmanlarının altın yerine gümüş yatırımını önermesinin ardından yatırımcılar tarafından en çok sorgulananlardan biri de gümüş fiyatları oldu. 

Yatırımcılar tarafından merak edilen konularda fikirler veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yeni açıklamalar geldi. İslam Memiş son yaptığı açıklamalar ile fiyatlarında yükselişe geçen gümüş hakkında tahminlerini duyurdu. Finans uzmanı İslam Memiş yeni bir açıklama yaptı. Özellikle yatırım konusunda son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken İslam Memiş yeni açıklamasında da yatırımcılara doğru analiz yapılması konusunda önemli fikirler veriyor. İşte gümüş fiyatlarında son durum..

TBMM'de gündeme geldi: Emeklilere yeni destek paketinin detayları belli oldu!... Haberi Görüntüle

ALTIN DEĞİL GÜMÜŞE YATIRIM

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamalarda tüm dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş bir maddenin altından daha iyi bir yatırım olacağını duyurdu. Yaptığı açıklamalarda ne doların ne euronun ne de altının en çok gümüşün kar edeceği tahminlerinde bulundu. İslam Memiş açıklamalarında 2023 yılında gümüşün altına göre daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.

Yaptığı son açıklamalarda dikkatleri çeken İslam Memiş gümüş fiyatının son dönemdeki rekor kırdığını ve gelecek aylarda gümüş fiyatlarının performansının önemli bir noktaya geleceğinden bahsetti. Son zamanlarda yatırım yapmak için vatandaşlar hep altın veya dolar, euro gibi döviz alımları gerçekleştiriyorlar. Ancak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in yaptığı açıklamalara göre ise son zamanda gümüşün altın ve diğer yatırım araçlarından daha fazla getirisi olacak.

Emeklilere sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Promosyon ödemeleri az önce belli... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Gümüş fiyatları son zamanların en çok merak konularının başında geliyor. Gümüşün gram fiyatı bundan 3 sene öncesinde 2,50 TL iken bu sene 17 TL rakamlarını gördü. Bu fiyatlar ile seneler içerisinde kendi rekorunu kıran gümüş İslam Memiş’in açıklamalarında da yerini aldı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamalarında ‘’ gümüşün daha ucuz ve daha yüksek getiri sağlayan bir yatırım aracı olduğu için tercih edildiğini ‘’ söyledi. İslam Memiş 2023-2024 senesi için gümüşün altından daha iyi bir performans sergileyeceğini de yine açıklamalarında belirtti. Bu açıklamaların ardından pek çok yatırımcı gümüş fiyatları ile ilgili detaylı araştırmalar yapmaya başladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading