Yandex Metrica

Rekor düşüş yaşayan Bitcoin daha dibi görmedi! O tarihte 13 bin dolara gerileyecek

Rekor düşüş yaşayan Bitcoin daha dibi görmedi! O tarihte 13 bin dolara gerileyecek

Dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından olan JP Morgan tarafından yayınlanan bir raporda, 15 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin için düşüşün devam edeceğine dikkat çekildi. Yayınlanan raporda Bitcoin'in 13 bin dolara gerileyeceği bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:03

En büyük kripto para borsalarından biri olan FTX'te yaşanan kriz, kripto para borsasında rekor düşüş görülmesine sebep olmuştu. 

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

13 BİN DOLARA DÜŞEBİLİR 

Binance'ın FTX'i önce alacağını bildirip sonrasında bu satın alımdan vazgeçmesi Bitcoin'in 15 bin dolar seviyelerine kadar düşmesine sebep olmuştu. 

Gram altın 3000 TL'ye yükseliyor! Uzmanlar duyurdu: O tarih alım fırsatı... Gram altın 3000 TL'ye yükseliyor! Uzmanlar duyurdu: O tarih alım... Haberi Görüntüle

TEMİNAT RİSKİ ÇAĞRISI YAPILDI 

Ekonomi dünyasının önde gelen kuruluşlarından olan JP Morgan, kripto paralar için teminat riski çağrısı yaptı. 

JP Morgan analistleri tarafından yapılan açıklamada, FTX krizi sebebiyle Bitcoin'in potansiyel üretim maliyeti olan 15 bin dolar seviyesine düşeceği daha sınra 13 bin dolara kadar düşeceği yönünde tahmin bildirildi. 

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

KRİPTO PARA BORSALARINDA KRİZ GÖRÜLEBİLİR 

Diğer yandan FTX'teki krizin bir benzerinin diğer kripto para borsalarında da yaşanabileceği belirtildi. 

JP Morgan'dan yayınlanan raporda, “Şu anda Bitcoin üretim maliyetleri 15.000 dolara ulaştı. Ayrıca Bitcoin’in yaz aylarında ön görülen 13.000 dolarlık dip seviyesine tekrar inmesi muhtemel” ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading