Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rainbow halka arz hangi bankalarda olacak? Rainbow RNPOL halka arz eşit mi oransal mı olacak? Rainbow hisse fiyatı ne kadar?

Rainbow halka arz hangi bankalarda olacak? Rainbow RNPOL halka arz eşit mi oransal mı olacak? Rainbow hisse fiyatı ne kadar?

Rainbow halka arz eşit mi oransal mı? Rainbow halka arz hangi bankalarda? Rainbow hisse fiyatı ne kadar? RNPOL işlem nasıl yapılır? 

Ekonomi

27.01.2024, 18:33

Rainbow halka arz eşit mi oransal mı? Rainbow halka arz hangi bankalarda? Rainbow hisse fiyatı ne kadar? Şirketlerin halka arz süreci borsa yatırımcılarının merak ettiği konulardan birisi oluyor. Rainbow Polikarbonat Halka Arzı borsada satış yöntemiyle gerçekleştiği için katılımın yüksek olacağı düşünülüyor. Peki; Rainbow halka arz eşit mi oransal mı? Rainbow halka arz hangi bankalarda?

Son dakika... Bakan Bayraktar'dan yeni rezerv müjdesi: 'Göktepe-1 adını verdiğimiz... Haberi Görüntüle

RAİNBOW HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI?

30 Kasım - 1 Aralık 2021 tarihleri arasında Rainbow Polikarbonat talep toplama yapılacaktır. Halka araz izahnameye göre Eşit Dağıtım şeklinde olacaktır.

borsa istanbul

25 Mart döviz fiyatları! Dolar ve Euro fiyatlarında son durum... Haberi Görüntüle

RAİNBOW HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA?

SPK, Rainbow Polikarbonat Sanayi Ticaret AŞ'nin hisse başı 9,90 liradan halka arz başvurusuna onay verdi. Şirket, ek satışla beraber 12.000.000 TL nominal değerli payı halka arz edecek.

Rainbow Polikarbonat'un halka arz hisse kodu RNPOL olacak.

Şirketin halka arzında eşit dağıtım yöntemi kullanıldığı için tüm banka ve aracı kurumlardan katılım sağlanması beklenmektedir.

bist 100

Son dakika... Bakan Bayraktar'dan yeni rezerv müjdesi: 'Göktepe-1 adını verdiğimiz... Haberi Görüntüle

RAİNBOW ŞİRKETİ HAKKINDA BİLGİLER

Yola çıktığımız 1995 yılından beri, Rainbow ailesi olarak polikarbonat ve polipropilen sektörlerinde dünya standartlarındaki ürün-hizmet kalitesini artırmak adına çalışmalarımıza kendi yenilikçi çizgimizi deneyimlerimizle birleştirerek devam ediyor ve giderek artan satış hacmimiz, başarı oranımız ve 17 yıllık deneyimimizle Türkiye nin en güçlü markalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Profesyonel, neşeli, genç ve dinamik takım arkadaşlarımızla güçlükleri aşarak bütün dünyada ve Türkiye de, neredeyse her yere verdiğimiz hizmetle gurur duyuyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading