Yandex Metrica

PTT'den tarihi personel alımı! Lise mezunları 14 bin lira maaşla işe başlayacak!

PTT'den tarihi personel alımı! Lise mezunları 14 bin lira maaşla işe başlayacak!

Daha önce hiç görülmemiş sayıda kadro açıldı. 18-45 yaş arası lise mezunları 14 bin TL maaşla çalışma imkanına sahip olacak.

Ekonomi

24.04.2024, 19:45

Tarihin en büyük alım müjdesi geldi. 18-45 yaş arası lise mezunları için 14 bin TL maaşla iş fırsatı doğdu! Dev kadro oluşturulacak. PTT ilk sırada yer alıyor.

Yapılan açıklamalar doğrultusunda son zamanların en büyük lise mezunu alımları bu yıl gerçekleşiyor. Yaş olarak 18 ile 45 arasında olan lise mezunu personel alımlarını PTT yapacak.

Pek çok lise mezununun beklediği personel alım sürecinde PTT yaklaşık olarak 55 bin kişilik üniversite, ön lisans ve lise mezunu alacak.

4A, 4B, 4C’li emeklilere karşılıksız ödeme yapılacak! Son gün 30 Nisan 4A, 4B, 4C’li emeklilere karşılıksız ödeme yapılacak! Son gün 30... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları 18 yaşından küçük olmamak, herhangi bir yerden emekli olmamak, kamu alanlarında çalışma haklarına sahip olmak, akıl sağlığının yerinde olması, Türk vatandaşlığı hakkına sahip olmak, gerekli olan güvenlik soruşturmasının uygulanması ve askerlik sorununun olmaması şeklinde sıralanıyor.

PTT'de çalışmak isteyen lise mezunlarının başvuru yapabilmeleri için hazırlamaları gereken evraklar bulunuyor.

Başvuru için istenilen belgeler ise nüfus kimlik fotokopisi, başvuru formunun doldurulmuş hali, sicil belgesi, lise diploması ve KPSS puan sonucu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading