Yandex Metrica

PTT'den emeklilere dev destek! Başvuran herkese 50 bin TL verilecek

PTT'den emeklilere dev destek! Başvuran herkese 50 bin TL verilecek

Emekliler, heyecan içerisinde bayram ikramiyesi müjdesi beklerken PTT'den, sevindiren kampanya duyurusu yapıldı. İhtiyacı olan herkes nakit başvurusu yapabilecek.

Ekonomi

15.03.2024, 19:51

Maaşını PTT üzerinden alan ve bütün SGK emeklilerinin yararlanabileceği fırsatın duyurusu yapıldı.

Emeklilerin acil nakit ihtiyacının çözülmesi için PTT’den 80.000 TL’ye kadar nakit desteği sunuluyor. PTT’den Emekli Kredisi kapsamında yapılacak ödemeler için aynı zamanda emeklilerin herhangi bir kefil ya da şarta sahip olması gerekmiyor. Üstelik yüzde 2,49 oranından başlayan avantajlı faiz oranları ile verilen nakit desteği, nakit ihtiyacı olan bütün emeklilerin rahat bir nefes almasını sağlamayı amaçlıyor.

Son dakika: Bakanlık rekoru duyurdu: Küresel ihracattan alınan pay tarihin en yüksek seviyesinde Son dakika: Bakanlık rekoru duyurdu: Küresel ihracattan alınan pay tarihin... Haberi Görüntüle

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

PTT’nin emekli desteğine başvuruların nasıl yapılacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maaşını PTT’de alan tüm emekliler kefilsiz ve şartsız olarak 50.000 TL’ye kadar bütün nakit ihtiyaçları için SMS ile kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading