Yandex Metrica

Profilo avukat kurbanı oldu! İflas kararı çıktı

Profilo avukat kurbanı oldu! İflas kararı çıktı

Profilo Holding ve Profilo Sanayi Anonim Şirketi eski avukatları Sümer Altay tarafından açılan dava sonucu iflas etti.

Ekonomi

23.01.2024, 18:18

Türkiye'nin en eski sanayi firmalarından biri olan Profilo için iflas kararı verildi. Grubun eski avukatı Sümer Altay'ın vekalet ücreti için açtığı davada Profilo Holding ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi. 

İstanbul Ticaret Mahkemesinde görülen davada şirket için iflas kararı çıktı. Profilo'nun avukatlık görevini yürüten Sümer Altay, vekalet ücretinin ödenmemesinden dolayı şirkete dava açtı. 

Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç sahiplerine müjdeli haber Son dakika bilgisi geldi! Motorine rekor indirim yolda: Dizel araç... Haberi Görüntüle

2.5 MİLYON TL ALACAĞI VARDI

Avukat Altay 2.5 milyon TL alacağı için Profilo Grubuna karşı iflas davası açtı. İstanbul Ticaret Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme kararı Profilo'nun iflası yönünde oldu. 

11 Kasım günü saat 13.40 itibari ile 65 milyon TL sermayeli Profilo Holding AŞ'nin iflasına karar verdi. 

Üçe katlayacak! Dolar o tarihte rekora gidecek Üçe katlayacak! Dolar o tarihte rekora gidecek Haberi Görüntüle

'MAHKEME KARARININ DOĞRU OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ'

Kararın doğru olmadığunu düşündüklerini vurgulayan Profilo Holding CEO'su Dani Sami Acıman, 'Yerel mahkemenin kararının doğru olmadığını düşünüyoruz. Bu karar, bilirkişi raporlarına aksi yönde çıktı. Karara itiraz edeceğiz.' ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading