Yandex Metrica

Polonya ile Belarus yaklaşık 40 kilometre tır kuyruğu! Bu bir rekor...

Polonya ile Belarus yaklaşık 40 kilometre tır kuyruğu! Bu bir rekor...

Ukrayna-Rusya savaşının bir etkisi de ticaret ve nakliye sektörü üzerinde. Yaptırımlar nedeniyle Polonya ile Belarus arasında 38 kilometrelik tır kuyruğu oluştu.

Ekonomi

19.02.2024, 05:07

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in emriyle Rus ordusunun 24 Şubat sabahı başlayan Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ediyor. Buna karşı ABD ve Avrupa devletleri Rusya'ya karşı ağrı ekonomik yaptırımlar uyguladı.

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

BU UZUNLUK BİR REKOR

Söz konusu yaptırımlar sebebiyle Polonya-Belarus sınırında 38 kilometre tır kuyruğu oluştu.

Polonya Ulusal Vergi Dairesinden yapılan açıklamada, pazar gecesi 1400'den fazla tır, Bobrowniki'deki Polonya-Belarus sınır kapısından geçmek için 38 kilometreyi bulan kuyrukta 82 saat bekledi.

Bunun bir rekor olduğu ifade edilirken son iki haftada uzun kontroller nedeniyle daha az kamyonun gümrükten geçtiği belirtildi.

Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş hesaplama sistemi değişti Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş... Haberi Görüntüle

KUYRUK ÇİLESİ

Kuznica'daki kontrol noktasının Belarus ile yaşanan kriz nedeniyle yolcu ve yük trafiğine kapatılmasından bu yana Bobrowniki'deki kapıda uzun süredir yığılmalar oluyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading