Yandex Metrica
SON DAKİKA
Parasını mevduata yatıranlar bayram etti! 1 ayda 10000 TL: Son fırsat 

Parasını mevduata yatıranlar bayram etti! 1 ayda 10000 TL: Son fırsat 

Kur Korumalı TL Mevduat Sistemi'ne vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Bu ekonomik paket ile birlikte paralarını TL olarak bankada değerlendiren vatandaşlar yüksek karlar elde ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:42

Kur Korumalı TL Mevduat Sistemi'nin hayata geçirilmesiyle birlikte bankalar müşterilerinin TL birikimlerini değerlendirmesine imkan sağlıyor. Peki,
hangi banka ne kadar mevduat faizi ödüyor? Vatan Gazetesi'nin derlemesine göre işte detaylar...

Ödeme miktarı artış gösterecek! Asgari ücretliye 8.217 TL bayram desteği:... Haberi Görüntüle

İNG BANK E-TURUNCU HESAP

ING Bank yüksek hoş geldin faizi ile TL birikimlerini değerlendirmek isteyenlere özel cazip seçenekler sunuyor. İlk defa Mobil'den ING Bank müşterisi olacaklara öze %21'e varan faiz oranları ile 90 gün boyunca birikimlerini yüksek faizlerle değerlendirmek isteyenlere avantajlı teklifler sunuluyor. Her zaman ekstralı faiz oranlarından da yararlanarak 32 günlük kısa vadeler başta olmak üzere daha uzun vadelerde de avantajlar sağlanıyor. 32 gülük en yüksek mevduat faiz oranına sahip hesaplardan biri olan ING Bank e – Turuncu ile 10 bin TL mevduat için aylık 175 TL net kazanç elde edilmesi bu sayede mümkün hale getirilmiştir.

Erken emekli olmak isteyenlere müjde! 10 yıllık sigorta yeterli olacak:... Haberi Görüntüle

AKBANK WİN WİN HESAP

Akbank'ın yeni nesil vadeli tasarruf mevduat ürünü olan WinWin Hesap, 10 bin TL ile 100 bin TL arasında tüm birikimlerin ek faiz fırsatları ve bankacılık avantajları ile değerlendirilmesini sağlıyor.

Akbank'ın Vadeli TL Mevduat Hesabı üzerinden işlem yapacak kişiler ise 32 günlük en yüksek mevduat faiz oranlarından yararlanarak birikimlerini değerlendirebilirler.

2024 emekli ikramiyesi Nisan'da mı verilecek? Emekli maaşı ilk ve... Haberi Görüntüle

TEB MARİFETLİ HESAP

TEB %20 Hoş Geldin Faizi ile Marifetli Hesap açan herkese birikimlerini en yüksek mevduat faiz oranları üzerinden değerlendirme imkanı tanımaya devam ediyor.

Dolar sahipleri düşüşe hazır olsun! Uzman isimden çarpıcı dolar açıklaması:... Haberi Görüntüle

ŞEKERBANK

Şekerbank'ın %19 faiz oranları ile sunulan vadeli mevduat hesabı kapsamında minimum 1.000 TL ve maksimum 1 milyon TL arasında yüksek faiz getirisi elde etmek mümkün hale geliyor.

Benzine zam mı geldi? 15 Mart benzin litresi ne kadar? Haberi Görüntüle

ODEABANK

Odeabank Oksijen Hesap %21'e varan faiz oranları ile gece vadeli gündüz vadesiz hesap imkanları ile TL birikimlerini değerlendirmek isteyenlere avantajlı seçenekler sunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading