Yandex Metrica

Özgür Demirtaş olay tweeti atar atmaz sildi ama iş işten geçti! 'Don't Look Up' filmindeki karakteri bakın kime benzetti!

Özgür Demirtaş olay tweeti atar atmaz sildi ama iş işten geçti! 'Don't Look Up' filmindeki karakteri bakın kime benzetti!

Don't Look Up filmi bugünlerde hem Türkiye'nin hem de dünyanın diline dolandı. Gerek konusu gerekse içerdiği mesajlarla bir tür günümüz dünyasına eleştiri konusu olan film hakkında Özgür Demirtaş olay tweetler attı.

Ekonomi

16.03.2024, 22:07

Netfilix'in yeni filmi Don't Look Up adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok gazeteci ve sosyal medya kullanıcısı film hakkında paylaşımlar yaparken ekonomi yorumlarıyla bildiğimiz Özgür Demirtaş'ta film hakkında düşüncelerini paylaşan isimler arasında yer aldı. İlk olarak sabah saatlerinde ; '1) Sevgili Arkadaşlar: Bu yıl izlediğim EN İYİ filmi size önermek istiyorum: Don't Look Up... Sanatsal yönden olmasa da verdiği mesajlar yönünden 10 numara film... Herkes kendini filmlerde bazı karakterlere benzetir. Ben de kendimi Leonardo'nun oynadığı karaktere benzettim:+2) Türkiye'ye 10 yıl önce geldim ve çoğu zaman Dr. Randall Mindy karakterinin hissettiğini hissettim. Filmdeki gibi Zanax kullanmıyorum ama bazen sinirlenip sakinleştirici almak istiyorum :-( Dünya'nın en büyük problemi POLİTİKACILAR ve onlara... (Neyse) +3) Muhakkak izleyin ve unutmayın: Bilim ne derse o olur... Er ya da geç olur...'' tweetlerini atan Özgür Demirtaş, gece filmle alakalı bir tweet daha attı.

Bu tweetlerin etkisi geçmemişti ki filmde ABD başkanın yanındaki karakter ile alakalı attığı tweeti kısa süre sonra kaldırdı. Manalı tweetiyle ne anlatmak istediği ve kimden bahsetmek istediği anlaşılmadı. İşte o tweet yorum sizin;

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler? Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik... Haberi Görüntüle

DON'T LOOK UP FİLMİ KONUSU 

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya'ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya'nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky'nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır. Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading