Yandex Metrica

Özel sektör çalışanları dikkat! Banka promosyonu bakın kaç TL'ye yükseldi

Özel sektör çalışanları dikkat! Banka promosyonu bakın kaç TL'ye yükseldi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, bankaların emekli ve memurlara yaptığı 40 bin TL'yi bulan promosyon ödemelerinin bütün özel sektör çalışanlarına yapılması için çağrıda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:57

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, bankaların özel sektör çalışanlarına promosyon ödemesi konusunda çağrı yaptı.  Emekli ve memurlara verilen ve neredeyse 40 bin TL'yi bulan promosyon ödemelerinin özel sektör çalışanlarına da yapılması hakkında konuşan Avdagiç, 'Gönlümüz ödenmesinden yana. Şu enflasyonist ortamda ödenmesi uygun olur.' dedi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç

Doların kaderi belirleniyor: TCMB faiz kararını açıklayacak! Doların kaderi belirleniyor: TCMB faiz kararını açıklayacak! Haberi Görüntüle

'ŞU ENFLASYONİST ORTAMDA ÖDENMESİ UYGUN OLUR'

Paris SİAL Gıda Fuarı sırasında soruları yanıtlayan Avdagiç şu şekilde konuştu:

Şirketler temkinli yaklaşıyor ama gönlümüz ödenmesinden yana. Ama ödemeyenleri de zan altında bırakmamak lazım. Çünkü bankalarla yoğun çalışan bazı şirketler promosyon, havale vb. şeyleri de kapsayan paket anlaşmalar yapıyor. Bazı şirketler bankalarla süreli anlaşmalar yapıyor. O yüzden hemen şimdi ödeme yapmaları mümkün olmayabilir. Bu anlaşmalar yenilenince promosyon çalışana ödenmeli. Şu enflasyonist ortamda ödenmesi uygun olur.

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

'BANKALAR ÇİFTE STANDART UYGULUYOR'

Avdagiç, kamu çalışanlarına dönük bankaların maaş promosyonunun 18-25 bin lira aralığına ulaştığına da dikkat çekerek "Bankalar çifte standart uyguluyor. Emeklilere verilen tutar az. Pazarlık gücü olmayan emeklilerin de maaş promosyonu oransal olarak artırılmalı" dedi. Bankalar emeklilere halen en yüksek nakit 7.500 lira ödeme yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading