Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özel sektör çalışanları bu haberi bekliyordu! HAK-İŞ'ten patronlara çağrı: Sıra sizde

Özel sektör çalışanları bu haberi bekliyordu! HAK-İŞ'ten patronlara çağrı: Sıra sizde

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, işverenlere seslenerek, önemli açıklamalarda bulundu. Değirmenci, "Fedakarlık sırası sizlere geçmiştir, aksi takdirde kirayı, elektrik ve doğal gaz faturasını düşünürken markette fiyat etiketleri aklımızdan çıkmazken kimse bizden verimlilik adına bir şey beklemesin." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Kayseri'de bir otelde gerçekleştirilen Özçelik-İş Sendikası Kayseri Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda, işçilerin sıkıntılarına değindi.

Zirveyi gören altında ibre aşağı yönde! İslam Memiş açıkladı: Altın... Haberi Görüntüle

'ÜRETEREK VE ÇALIŞARAK TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Kovid-19 salgınının neden olduğu sıkıntıların yanı sıra Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle neredeyse temel ihtiyaç malzemelerine erişmenin zorlaştığını anlatan Değirmenci, Türkiye'ye üreterek ve çalışarak sahip çıkacaklarını vurguladı.

Emeklinin cebinden 5 bin TL çıkacak! 4A, 4B, 4C’liler dikkat!... Haberi Görüntüle

'FEDAKARLIK YAPMA SIRASI SİZDE'

İşverenlere çağrıda bulunan Değirmenci, şunları kaydetti:

"Biz bugüne kadar sizin iş yerlerinize gözümüz gibi baktık, sizin servetinize servet kattık, şirketlerin her yıl milyonlarca lira kar açıklamasına en büyük katkıyı verdik. Sizler sermayenizle üretime katkı verirken bizler de akıl ve alın terimizi ortaya koyduk. Bu nedenle en çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde hakkımız olanı verin artık. Alın terimizin bir damlasını bile yere düşürmenize tahammülümüz kalmamıştır. Fedakarlık sırası sizlere geçmiştir aksi takdirde kirayı, elektrik ve doğal gaz faturasını düşünürken, markette fiyat etiketleri aklımızdan çıkmazken kimse bizden verimlilik adına bir şey beklemesin. Ayın sonunu nasıl getireceğiz diye tasalanmak istemiyoruz. Biz emekçiler, geçim sıkıntısıyla ömrümüzü tüketmek istemiyoruz. Emeğimizin hakkını sonuna kadar talep etmekten geri durmayacağız."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading