Yandex Metrica

Otomobil piyasasında tüm dengeler değişti! Dacia'nın fiyatı 150 bin TL birden düşecek

Otomobil piyasasında tüm dengeler değişti! Dacia'nın fiyatı 150 bin TL birden düşecek

Otomobil severlerin havalara uçacağı bir haber geldi. Dünyaca ünlü otomobil markası Dacia daha önce üretimini Romanya'da yaptığı Duster modelini şimdi Türkiye'de üretme kararı aldığını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Dünyaca ünlü otomobil markası Dacia'dan otomobil tutkunlarına müjde geldi. Daha önce Romanya'da üretilerek Türkiye'ye ithal edilen Duster modeli bu defa ülkemizde üretilecek. 

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

FİYATLAR DÜŞECEK

Yerli üretim Dacia Duster'ın Türk kullanıcılara birçok faydası olacak. Her şeyden önce fiyatların düşeceği otomobil, SUV tutkunları için daha da uygun hale gelecek. Ayrıca Duster'ın Türkiye'de üretilmesiyle birlikte aracın daha kolay temin edilebilmesi, daha kısa teslimat süreleri ve daha hızlı satış sonrası hizmetler ile sunulması bekleniyor.

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek? Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam... Haberi Görüntüle

BURSA FABRİKASINA ÜRETİLECEK

Uygun fiyatıyla tutkunlarının tercihi haline gelen sevilen SUV Dacia Duster, daha da erişilebilir olmaya hazırlanıyor. Daha önce Romanya'da üretilen ve Türkiye'ye ithal edilen Dacia Duster'ın üretimi artık Türkiye'de de Renault'nun Bursa fabrikasında gerçekleştirilecek.

BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi Haberi Görüntüle

450 BİN TL'YE DÜŞEBİLİR

Bu yeni gelişmeyle birlikte Duster'ın "yerli ve milli" bir araç olarak görülmesi ve bunun sonucunda fiyatların önemli ölçüde düşmesi bekleniyor. Şu an 613 bin TL'den başlayan Duster'ın Türkiye'de yerli üretim olması durumunda 450 bin TL'ye kadar düşebileceği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading