Yandex Metrica

Otomobil faizleri sıfırlandı! O bankalardan araç alacaklara müjde

Otomobil faizleri sıfırlandı! O bankalardan araç alacaklara müjde

Küresel seviyede hakim olan ekonomik kriz araç piyasasını da vururken, otomobil almak isteyen vatandaşlara 3 katılım bankasından faizsiz taşıt finansmanı müjdesi geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:17

Son aylarda var olan çip krizi, savaş, pandemi gibi etkenlerden sıfır araç fiyatlarında yükselişler devam ederken 3 katılım bankası faizsiz taşıt finansmanı ile otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşların imdadına yetişti.

Bakan Şimşek'ten mülk sahiplerine pişmanlık çağrısı: O şekilde verirseniz ceza kesmeyeceğiz! Bakan Şimşek'ten mülk sahiplerine pişmanlık çağrısı: O şekilde verirseniz ceza... Haberi Görüntüle

ALBARAKA TÜRK KATILIM  

Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın kar oranı düşük taşıt finansmanı hizmeti sunacağını açıkladı. İlgili hizmetin azami vade sayısı 48 ay, aylık kar oranı ise yüzde 1,89 olarak belirlendi. 50 bin TL’lik desteğin aylık ödemesi ise 1.721,53 TL olarak hesaplandı.

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

FİNANS KATILIM

Türkiye’nin önemli katılım bankalarından birisi olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde kâr payı oranı düşük, faizi sıfır taşıt finansmanı hizmeti sunacağını açıkladı. Banka ilgili hizmetinin aylık ortalama kar oranını yüzde 1,79 olarak belirledi. Azami vade sayısı ise 48 ay olarak duyuruldu. Bu veriler ışığında alınacak olan 50 bin TL’lik taşıt finansmanı desteğinin aylık geri ödemesi, 1.832,68 TL olarak hesaplandı.

Bakanlık duyurdu! 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshedildi Bakanlık duyurdu! 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshedildi Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI 

Kamuya ait katılım bankalarından birisi olan Ziraat Katılım Bankası da yeni dönemde artan araç fiyatlarına karşın taşıt finansmanı hizmeti sunacağını açıkladı. Banka ilgili hizmetinin faizini sıfırlarken, kar payı oranını da düşük tuttuğunu açıkladı.

Ziraat Katılım Bankası tarafından sunulan taşıt finansmanı hizmetinin kar oranı yüzde 1,67 olarak belirlendi. Banka 48 ay vade ile sınırlandırmış olduğu hizmetinden 50 bin TL’lik destek almak isteyen müşterilerinin aylık ödeme tutarlarını, 1.631,42 TL olarak hesapladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading