Yandex Metrica

Otomobil devine yolsuzluk soruşturması başlatıldı! Savcılar incelemede bulunuyor

Otomobil devine yolsuzluk soruşturması başlatıldı! Savcılar incelemede bulunuyor

Otomobil devi Mercedes-Benz'e yolsuzluk soruşturması başlatıldı. Kurumun Sindelfingen fabrikasının, Alman savcılar tarafından yolsuzluk suçlaması ile arandığı ortaya çıktı. İki Mercedes-Benz çalışanına, ticari işlemlerde rüşvet alma suçlaması yöneltildiği bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

Alman otomobil devi Mercedes-Benz'e yolsuzluk soruşturması başlatıldı. Alman yayın organı Bild'in haberine göre, şirket hakkında soruşturma başlatan Alman otomotiv üreticisinin Sindelfingen tesisinde incelemelerde bulunuyor.

Uzmanlar cevapladı: Borsa, altın ve döviz Nisan ayında yükselecek mi? Uzmanlar cevapladı: Borsa, altın ve döviz Nisan ayında yükselecek mi? Haberi Görüntüle

RÜŞVET ALMA SUÇLAMASI YÖNELTİLDİ

Soruşturma kapsamında yolsuzluk şüphesiyle sorgulanan iki Mercedes-Benz çalışanına, ticari işlemlerde rüşvet alma suçlaması yöneltildiği bildirildi.

Stuttgart savcılığından yapılan açıklamada, yetkililerin Stuttgart'ın güneybatısındaki fabrikada yapılan aramalarda bir cep telefonu ve bilgisayara el konulduğu belirtildi.

TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı artarsa mevduat faizleri yükselir mi, düşer mi? TL zorunlu karşılık faizi yükseltilirse ne olur? Zorunlu karşılık oranı... Haberi Görüntüle

YETKİLİLERLE KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

İsmi paylaşılmayan bir Mercedes-Benz sözcüsü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu davada yaralanan taraf biziz ve şikayette bulunduk. Yetkililer ile koordineli bir biçimde çalışıyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading