Yandex Metrica

Önümüzdeki haftanın önemli Metaverse coin haberleri!

Önümüzdeki haftanın önemli Metaverse coin haberleri!

Metaverse coinleri son dönemde büyük ilgi görüyor. Bu ilgi ile birlikte kripto para yatırımcıları önemli Metaverse coin haberlerini takip ediyor. 

Ekonomi

28.03.2024, 18:31

Özellikle son 1 aydır Metaverse coinler kripto para piyasalarında büyük yükselişler yakaladı. Bu nedenle yatırımcılar, Metaverse coinlere dair haberleri merak ediyor.

Metaverse coinlerde önümüzdeki hafta önemli listelemelerin yanında önemli güncellemeler de bulunuyor. 

metavers

Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Piyasadaki sahte altın oranı arttı: Darphane'den yatırımcılara önemli uyarı! Haberi Görüntüle

BASİC ATTENTİON TOKEN'DA 30 KASIM TOPLANTISI ÖNEMLİ

En değerli metaverse arsaları arasında Bloktopia (BLOK) mağazaları da bulunuyor. Şimdiden yoğun bir ilgi gören BLOK, metaverse rüzgarını arkasına alarak son dönemde değerini artırmayı başardı. BLOK bu hafta BitYard borsasında listelenecek. BLOK şu anda KuCoin ve Gate.io’da listeleniyor.

Kripto para dostu Brave tarayıcısı ile ortak geliştirdiği projelerle dikkat çeken Basic Attation Token (BAT), bu hafta (30 Kasım) bir toplantı düzenleyecek ve son gelişmeler tartışılacak. Bu gibi toplantılarda önemli anonslar gelebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading