Yandex Metrica
SON DAKİKA
OKULLAR GEÇ Mİ AÇILACAK? Yaz tatili kaç gün oldu? İşte yeni tatil süresi...

OKULLAR GEÇ Mİ AÇILACAK? Yaz tatili kaç gün oldu? İşte yeni tatil süresi...

Türkiye genelindeki okullarda İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimi gören milyonlarca öğrenci Haziran ayında başlayacak olan yaz tatili ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Ekonomi

26.02.2024, 12:26

Yaz tatili kaç gün oldu sorusu hem öğrenciler hem de veliler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Türkiye genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören milyonlarca öğrenci yaz tatili ile ilgili araştırmalarını sürdürürken MEB tatil haberleri sorgulananlar arasında yer alıyor. 81 le vre bağlı ilçelerde okuyan ilkokul Ortaokul ve lise öğrencileri müjdeli haberler beklerken Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilere müjdeli haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Öğrencilerin merakla beklediği güzel haber yaz tatili kaç gün oldu sorusu için geldi. MEB yaz tatili süresi ile ilgili yeni duyuru yaptı. Peki, yaz tatili uzadı mı? Yaz tatili bir hafta önemi çekiliyor? İşte yaz tatili ile ilgili merak edilen detaylar... 

Milyonlarca öğrenci yaz tatili haberlerini merakla araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek yaz tatili haberi milyonlarca öğrenci tarafından takip ediliyor. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekilleri genel seçimi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve 28 Mayıs cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi derken Mayıs ayını öğrenciler tam bir tatil maratonu içinde geçirdi. 1 Mayıs İşçi Bayramı ile başlayan tatil 19 Mayıs ve seçim tatiliyle devam etti. Bu hafta da Öğrencileri yeni bir tatil karşıladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2 tura kalması ile birlikte öğrenciler için bir 3 günlük tatil daha verildi. Hafta sonu tatile çıkan öğrenciler 29 Mayıs Pazartesi günü de okula gitmedi. Yani okullar tam 3 gün tatil ilan edildi. Ve öğrenciler Mayıs ayını tatil ayı olarak adlandırdı. Fakat Milli Eğitim Bakanlığı'nın müjdeleri bununla da bitmedi. Bir müjde daha az önce açıklandı. MEB yaz tatili ile ilgili son dakika kararını duyurdu. İşte yaz tatili ile ilgili merak edilenler...

Seçimlerin yapıldığı Mayıs ayı öğrenciler için resmen tatil ayı oldu. 1 Mayıs İşçi Bayramı tatili, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili ve seçim tatili sonrasında öğrenciler Mayıs ayını tatil yaparak geçirdi. 

Sürücüler için yeni ceza kararı! Bu işlemi yaptırmayanlara 19.404 lira... Haberi Görüntüle

MEB SON DAKİKA YAZ TATİLİ KARARI

Diğer yandan okul tatilleri ile ilgili yeni bir iddia daha gündemde. Yaz tatilinin uzadığı öne sürülüyor. Hatta bir hafta öne çekildiği de iddialar arasında yer alıyor. Peki, yaz tatili uzadı mı? Yaz tatili bir hafta önemi çekildi? MEB son dakika tatil açıklaması gelmedi. Yani yaz tatili şu anda planlanan programda devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda yeni bir açıklama yapması halinde haberimiz de yer vereceğiz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre bu yıl yaz tatili 16 Haziran'da başlayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading