Yandex Metrica

Öğrenciye 2 bin liralık bayram harçlığı! Hesaplara yatacak: İşte öğrenciler bayram parası almak için şartlar

Öğrenciye 2 bin liralık bayram harçlığı! Hesaplara yatacak: İşte öğrenciler bayram parası almak için şartlar

Kurban Bayramı öncesi müjdeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Emeklilere verilecek bayram ikramiyesi haberinin ardından öğrenciler için de düğmeye basıldı. Öğrencilere 2 bin TL bayram harçlığı verilecek. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi. Emeklilerin bayram ikramiyesi duyurusunun ardından bir haber de öğrenciler için geldi. Öğrencilere Kurban Bayramı öncesi bayram harçlığı verilecek. 

Masadaki formüller: Temmuz ayında emekli maaşına ne kadar zam gelecek? Masadaki formüller: Temmuz ayında emekli maaşına ne kadar zam gelecek? Haberi Görüntüle

BAYRAM HARÇLIĞI NE KADAR OLACAK

Kurban Bayramı öncesinde yatacak olan emeklilerin bayram ikramiyeleri ve öğrencilerin bayram harçlıkları için çalışmalar başladı. 

Öğrencilere ödenecek bayram ikramiyelerinin tutarının 1000 TL'den 2000 TL'ye çıkarılması bekleniyor. Bayram harçlıkların öğrencilerin hesaplarına Kurban Bayramı öncesinde yatırılması planlanıyor. 

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE İNTERNET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayrıca seçim vaatleri arasında gençlere internet müjdesini de vermişti. Erdoğan, öğrencilere aylık 10 GB ücretsiz internet vereceklerini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading