Yandex Metrica

O bankadan sınırları zorlayan kampanya! Başvuran herkese 1000 TL dağıtılacak

O bankadan sınırları zorlayan kampanya! Başvuran herkese 1000 TL dağıtılacak

Türkiye'deki en büyük bankalardan biri olan Akbank, müşterilerine yeni kampanyasının duyursunu yaptı. Söz konusu duyuruya göre ilgili şartları karşılayan müşteriler toplamda 1000 TL'lik ödeme alacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:10

Akbank, yıl içerisinde düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi ve bu yılın son kampanyası olacak bir duyuru yaptı. Buna göre, başvuran ve şartları karşılayanlara 1000 TL'ye kadar chip para verilecek...

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda! Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam... Haberi Görüntüle

KAMPANYA ŞARTLARI NELER

Banka duyurusuna göre kampanya şartları şu şekilde:

Akbank'ın alışverişlerde chip-para kazanma fırsatı sunduğu kampanyasından yararlanmak için ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler için geçerlidir. 

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezlerinden kolaylıkla kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bununla birlikte Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabileceksiniz. 

Kampanya geçerlilik tarihleri 9 Aralık- 31 Aralık tarihleri arasındadır. Bu tarihler arasında başvuru yapan ve başvurusu onaylanan müşteriler kampanya kapsamında 20 Ocak 2023 tarihine kadar yapacakları her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL olmak üzere toplam 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabileceklerdir. 

Kampanya banka tarafından 9 Aralık 2022 tarihinde bankanın internet sitesi üzerinden müşterilerine duyurulmuştur. Bu kampanyadan yararlanmak için son gün ise 31 Aralık 2022 tarihi olarak belirlenmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading