Yandex Metrica

O bankadan şartsız ve koşulsuz geri ödemesiz 5 bin TL desteği! Parayı almak için bunu yapmanız yeterli

O bankadan şartsız ve koşulsuz geri ödemesiz 5 bin TL desteği! Parayı almak için bunu yapmanız yeterli

Bankalar müşterilerini ilgisini çekmek kampanya yarışına hız kesmeden devam ediyor. İşte o hamlelerden birini Akbank yaptı. Akbank, yeni hesap açan ya da hesaplarını aktifleştiren KOBİ müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurusu yaptı.

Ekonomi

05.03.2024, 02:11

Akbank yeni müşteri çekmek ve var olan müşterilerini kaybetmemek adına kolları sıvadı. Bankanını yeni kampanyası KOBİ’lerin yüzünü güldürecek. 

Başkentray ile 6 yılda kaç milyon yolcu taşındı? Bakan Uraloğlu rakam verdi Başkentray ile 6 yılda kaç milyon yolcu taşındı? Bakan Uraloğlu... Haberi Görüntüle

5.000 TL CHİP PARA 

Akbank, çeşitli kampanyalar ile müşterilerini memnun etmek için kampanyalarını devreye sokmaya devam ediyor.  Banka tarafından yapılan son açıklamada, 5.000 TL’ye varan chip-para kazanılabilecek.

Akbank, milyonlarca müşteriye sahip olan ve ülke genelinde geniş bir işlem ağına sahip bir banka. Farklı kampanyalar ile dikkat çeken Akbank, yeni fırsatını açıkladı.

Uzmanlar cevapladı: Borsa, altın ve döviz Nisan ayında yükselecek mi? Uzmanlar cevapladı: Borsa, altın ve döviz Nisan ayında yükselecek mi? Haberi Görüntüle

1 MART-30 NİSAN ARASINDA GEÇERLİ 

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni kampanyasında 5 ürününden faydalanan yeni ya da banka ile aktif çalışması olmayan KOBİ müşterilerine 5 bin TL değerinde chip-para kazanma fırsatı sunuyor.

1 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen KOBİ’lerin Akbank’ın Mobil Bankacılık, üye işyeri, banka kartı, ticari kredi kartı, çek karnesi, cep telefonuna veya diğer ürünlere ait otomatik fatura ve SGK ödeme talimatı gibi işe değer katan 8 ürün arasından 5 tanesinde belirlenen kriterleri karşılamasının yeterli olduğu kaydedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading