Yandex Metrica

O bankadan emeklinin derdine çare olacak hamle! Şartsız koşulsuz 2500 TL ödenecek

O bankadan emeklinin derdine çare olacak hamle! Şartsız koşulsuz 2500 TL ödenecek

Milyonlarca emekli Temmuz’da bir sonraki faiz artışını beklerken, Yapı Kredi Bankası bordrosu olanlara ödeme yapılacağı açıklandı. Yapıkredi açıklamasından sonra TEB müşterilerine duyuru yaptı. İşte kampanyanın tüm ayrıntıları...

Ekonomi

23.01.2024, 19:26

Yapı Kredi Bankası bordrosu olanlara ödeme yapılacağı açıklandı. T.C.’nin sosyal güvenlik kurumlarının (SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlanan “Emeklilik Paketi”nden yararlanabilmesi için Yapı Kredi’den emekli maaşı alması gerekmektedir. Yeni emekliler emeklilik başvuru dilekçesinde e-devlet/SGK konseyi yerine Yapı Kredi’yi tercih ediyor.

Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok kısa sürede... Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI NEDİR?

Yapı Kredi’den 20 Mayıs 2022-30 Haziran 2022 tarihleri arasında üç yıl süreyle SGK emekliliği almayı taahhüt eden müşterilerimiz, 3.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatlarından yararlanabileceklerdir. Promosyon sözleşmesinde herhangi bir koşul aranmaz, aylık net gelir 1.499 TL’ye kadar ise 1.850 TL, 1.500 TL-2.499 TL arasında ise 2.300 TL, 2.500 TL’den fazla ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapılır.

Ekstra Ödül Taahhüdünün imzalanmasından itibaren 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda, maaş skalasına bakılmaksızın 100 TL ek nakit ikramiye ödenecektir. Kampanya günü Ekstra Ödül Taahhüdü imzalayan müşterilerimiz 2.000 TL’ye varan esnek hesap limitlerinden, ilk maaşlarında 0 faiz ve üç ay boyunca devam edebileceklerdir. Kampanyadan yararlanabilmek için nakit promosyon ödemelerinin alındığı ayın son gününe kadar esnek hesap açılmış olmalıdır.

O tarihte işe başlayanlar dikkat! 49-50-51-52 ve 53 yaşla emeklilik çizelgesi O tarihte işe başlayanlar dikkat! 49-50-51-52 ve 53 yaşla emeklilik... Haberi Görüntüle

KAMPANYA BAŞLADI!

Kampanya başlangıç tarihinden 30 Haziran 2022 tarihine kadar 20 Mayıs 2022 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı satın alan veya mevcut kredi kartı ile kampanya başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde harcama yapmayan müşterilerimiz, Toplamda 500 TL harcadıktan sonra 150 TL daha nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Ödemeler, Ekstra İkramiye taahhüdü iptal edilmediği takdirde, ilk maaş çekinin alındığı ayı takip eden ayın ilk haftasında kişinin emeklilik hesabına yapılır. 20 Ocak 2022 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında ek ödül vaadi veren ve kredi kartı kampanyasından yararlanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip yenisini yapmaları halinde kampanyadan yararlanamayacaklardır.

20 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve yanında bir SGK emekli maaşı bulunan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 3.000TL’ye kadar kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizden promosyon/ek nakit bonus başvurusu yapılabilmektedir. Faturalandırma ve kredi kartı faaliyetlerinden kazanılan ödüller müşterinin emeklilik hesabına yatırılır. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödeme alınması durumunda, ödenecek promosyon/ek nakit teşvik tutarı, banka aracılığıyla yatırılan en son gelir/aylık tutar toplamı üzerinden hesaplanır: Tek promosyon/ koşulların yerine getirildiği tarihten itibaren ekstra nakit ödül.

Nakit promosyon ödemeleri üç yıl önceden yapılır ve promosyonun hesaba geçtiği tarihte üç yıllık taahhüt süresi başlar. Nakit promosyonların/ekstra nakit teşviklerin ödenmesinden sonraki üç yıllık taahhüt süresi içinde gelir/aylık artışlar olması durumunda, ek promosyonlar/ekstra nakit teşvikler artık sunulmayacaktır.
Nakit promosyon/ekstra nakdi teşvikin ödendiği tarihten itibaren üç yıl; gelirin/maaşların herhangi bir nedenle başka kurumlara devredilmesi veya gelir/aylık ödemesinin bankadan yazılı olarak bildirilmeksizin ödenen toplam promosyon/ekstra nakdi teşvik tutarı, SGK, şartın bozulduğu tarihe göre, taahhütte kalan süreyi dikkate alarak her gün iade eder.

IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var Haberi Görüntüle

TED DUYURU YAPTI!

TEB, emekli maaşını TEB’e getiren müşterileri için yeni bir emeklilik kampanyası başlattı. TEB’den 36 ay emeklilik taahhüdü veren ve taahhüt süresi içinde en az iki otomatik fatura ödeme talimatı olan emekli müşterileri, 3.750 TL’ye varan nakit promosyonlardan yararlanabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading