Yandex Metrica

O bankadan alışveriş yapacaklara müjde! 200 TL hediye verilecek

O bankadan alışveriş yapacaklara müjde! 200 TL hediye verilecek

Bankalar vatandaşlara destek sunabilmek için kampanyalar başlatıyor. Kuveyt Türk'ten yeni kampanya bir açıklaması geldi. Kuveyt Türk, kampanyaya katılım sağlayanlara 200 TL’lik alışverişi bedavaya getiriyor.

Ekonomi

27.01.2024, 08:00

Kuveyt Türk yeni müşterileri için tarihi bir kampanya başlattı. Kuveyt Türk Bankası’ndan alınan bilgilere göre, görüntülü görüşmeyle banka müşterisi olanlara özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, yapacak ilk 200 TL ve üzeri harcamada 200 TL Altın Puan verilecek.

Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Çalışmalar başladı! Siirt'te petrol arama sondajı yapılacak Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Kuveyt Türk Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre;

Kampanyadan Kuveyt Türk Mobil’den 1 Ocak 2023’ten itibaren görüntülü görüşme ile hesap açan müşterilerimiz faydalanabilir.

31 Mayıs 2023’e kadar görüntülü görüşme ile hesap açan ve devamında Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri harcamada 200 TL Altın Puan verilecektir.

Kampanyadan faydalanabilmek için hesap açılış sürecimizin ilk adımında yer alan ticari elektronik ileti gönderilmesine onay verilmesi gerekmektedir.

Kampanya kazanımı tek seferliktir.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading