Yandex Metrica

O bankada hesabınız varsa hemen yapın: 10 gün süre verildi! EĞER YAPARSANIZ 3 AY ERTELEME İMKANI SAĞLANACAK

O bankada hesabınız varsa hemen yapın: 10 gün süre verildi! EĞER YAPARSANIZ 3 AY ERTELEME İMKANI SAĞLANACAK

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Banka, nakit kredi kampanyasıyla ilgili yeni bir duyuru yaptı ve müşterilerden 10 gün içinde işlem yapmalarını istedi. Şartlar açıklandı. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Ziraat Bankası, nakit kredi kampanyasıyla ilgili yeni bir duyuru yaparak vatandaşlara uygun faizlerle ödeme imkanı sunacağını duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamalara göre; kredi alacak kişilere düşük faiz oranlarıyla ödemeler yapılacak ve kredi tutarları hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullanıma açılacaktır. Faiz oranları, kredi notuna göre belirlenecek ve müşterilere en uygun faiz avantajı sağlanacaktır. Ziraat Bankası, başvuru şartlarını karşılayan herkese 3 ay erteleme imkanıyla kredi sunmaktadır.

Halkbank'tan çocuklara 100 TL bayram harçlığı: 23 Nisan'da başvuran alabilecek! Halkbank'tan çocuklara 100 TL bayram harçlığı: 23 Nisan'da başvuran alabilecek! Haberi Görüntüle

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kredi başvuru yapmak için Ziraat Bankası müşterileri, Ziraat Mobil uygulamasını kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapılan ihtiyaç kredisi başvurusuyla birlikte, acil nakit ihtiyacınız olduğunda size 50.000 TL'ye kadar kredi verilecektir. Bu kredi ödemesi düşük faiz oranlarıyla birlikte 10 gün içinde hesabınıza yatırılacaktır.

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinde bulunan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu kampanyalara katılmak isteyen tüm bireysel müşteriler, düşük faizli kredi imkanından yararlanabilirler.

Gram altın dibe çakıldı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten tavsiye: Alım zamanı! Gram altın dibe çakıldı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten tavsiye: Alım... Haberi Görüntüle

EMEKLİ VATANDAŞLAR İÇİN...

Emekli olan kişilerin nakit kredi ihtiyacı varsa ve Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorlarsa, başvurularını gerçekleştirerek daha yüksek limitlerde kredi kullanabilirler. 

Ziraat Bankası, emekli maaş hesapları üzerinden başvuru yapan tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla kredi ödemelerini hemen aynı gün içinde gerçekleştirir. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler, Ziraat Bankası'nın internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurarak işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading