Yandex Metrica
SON DAKİKA
O banka müşterilerine 600 TL hediye veriyor! Sadece tek bir şartı var

O banka müşterilerine 600 TL hediye veriyor! Sadece tek bir şartı var

Bankalardan son günlerde birçok kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Yapı Kredi Bankası müşterilerine 600 TL hediye vereceğini duyurdu. Yapı Kredi bankasının sunduğu bu kampanyaya katılmak için ise sadece tek bir şart var.

Ekonomi

23.01.2024, 20:49

2023 yılı itibariyle bankalar kredi ve promosyon kampalarıyla birçok müşteri kazanma yolunda ilerledi. Yapılan bu kampanyalara ek olarak Yapı Kredi Bankası müşterisi olan herkese 600 TL hediye vereceğini duyurdu. Yapı Kredi tarafından sunulan kampanyaya bir yakınınızın veya arkadaşınızın size davet kodu göndermesiyle birlikte katılım sağlayabilirsiniz. Müşteri olma işlemi 10 dakika sürerken, ilerleyen süreçlerde koşulları yerine getirdiğiniz taktirde 600 TL'ye kadar para puan kazanabiliyorsunuz.

6 gün sonra sonra resmen başlayacak: Kredi kartı olanlar yanacak!... Haberi Görüntüle

HER MÜŞTERİYE 600 TL

Yapı Kredi, müşteri olan herkese toplamda 600 TL veriyor. Kampanyaya katılım oldukça kolay. Yapı Kredi müşterisi olmak isteyen kişiler sadece banka kartı çıkartarak paralarını hesaplarına aktarabiliyor. Davet etme yöntemi ile yapılan işlemin üst limiti de bulunmuyor.


KAMPANYA ŞARTLARI BELLİ OLDU

Yapı Kredi mobil uygulamasından size özel referans kodu ile müşteri olduktan sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 250 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 250'şer TL ek puan tanımlanır. Puan yüklemesi yalnızca bireysel kredi kartına ya da bireysel TLcard'a yapılacak.Dijital karttan yapılan harcamalar kampanyaya dahil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading