Yandex Metrica

O banka kampanyanın tarihini uzattı! Başvuru yapan en az 300 en fazla 1500 TL nakit para iadesi alacak

O banka kampanyanın tarihini uzattı! Başvuru yapan en az 300 en fazla 1500 TL nakit para iadesi alacak

Bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Haziran ayına özel yeni kampanya duyurusu yapan ilk bankalardan biri Akbank oldu. Akbank mayıs ayında başlattığı ve yoğun ilgi gören Mobilden Akbanklı Olanlara Özel Fatura Kampanyasının tarihini uzattı. İşte detaylar...

Ekonomi

09.04.2024, 00:30

Akbank, mayıs ayında başlattığı ve yoğun ilgi gören kampanyasının tarihini uzattı. Faturalar özel indirim kampanyası Akbank müşterilerinin yüzünü güldürecek.

Kampanya kapsamında; otomatik fatura ödemelerinde 1.500 TL'ye varan nakit iade imkanı sunan kampanya için yeni son başvuru tarihi 29 Haziran 2023 olarak belirlendi. 

Bu tarihi kadar mobilden Akbank'lı olan ve şartları yerine getirerek fatura talimatı veren kişiler aylık en az 300 TL en fazla ise 1500 TL olmak üzere nakit para iadesi alacaklar ve böylelikle faturalarında indirim hakkı elde etmiş olacaklar. 

Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan 1– 29 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni müşterilerimiz ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi’miz aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar yararlanabilir.

Kampanya 1– 29 Haziran 2023 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.

Belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşterilerimiz sonraki aylar için otomatik fatura ödeme talimatına iade kampanyası kapsamında olmayacaklardır.

Bankamızdan otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300TL, 5 ay boyunca 1.500TL’ye kadar iade fırsatından yararlanabileceklerdir.

Verilen otomatik fatura ödeme talimatı sonrası faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda takip eden ayın ilk günü 300TL’ye kadar iade yapılacaktır.

Fatura tutarının 300TL altında kalması durumunda ödenen fatura tutarı kadar, üzerinde kalması durumunda ise aylık maksimum 300TL iade gerçekleşecektir.

Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde aylık maksimum 300TL, toplamda maksimum 1.500TL iade alabilecektir.

Söz konusu kampanya için son başvuru tarihi 29 Haziran 2023 olarak açıklanırken para iadesi Akbank hesabına yapılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading