Yandex Metrica

Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret açıklaması! 'Herkes memnun olacak'

Numan Kurtulmuş'tan asgari ücret açıklaması! 'Herkes memnun olacak'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Trabzon'da basın toplantısında konuştu. Asgari ücret konusunda herkesi tatmin edecek bir rakam söyleneceğini ifade Kurtulmuş, kamu çalışanlarınının maaşlarının enflasyon altında olmayacağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 22:02

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Trabzon'da basına verdiği demeçte, Türkiye'nin uzun yıllar en temel gereksinimleri bile üretemeden dışarıya bağımlı bir ekonomik model içerisinde yer aldığını bu şekilde ülke kaynaklarının heba edildiği bir dönem geçirildiğini ifade etti. 

2013'ten sonra Türkiye'nin yeni bir yönelişe doğru gittiğini ifade eden Kurtulmuş, IMF borcunun bitirildiğini bununla beraber IMF'ye olan siyasi bağımlılığın dışına çıkıldığını söyledi. 

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

'ASGARİ ÜCRET KONUSUNDA HERKESİ TATMİN EDECEK BİR RAKAM AÇIKLANACAK'

Asgari ücret konusunda herkesi tatmin edecek bir rakam açıklanacağından bahseden Kurtulmuş, aynı şekilde kamu çalışanlarını etkileyecek şekilde memur maaşlarının da enflasyonunun altında olmayacağını aktardı. 

Ücretlerin iyileştirilmesi için bakanlıkların titizlikle çalıştığını belirten Kurtulmuş, "Böylece aynen kamu çalışanlarında olduğu gibi kamu personeli konusunda da enflasyonun üstünde hakkaniyetli bir artış sağlayarak vatandaşımızın bu yükün altında ezilmesinin önüne geçilmesi sağlanacaktır." dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading