Yandex Metrica

Netflix'ten sonra zam sırası Disney Plus'a geldi! Dizileri kaçak izlemek zorunda kalacaksınız

Netflix'ten sonra zam sırası Disney Plus'a geldi! Dizileri kaçak izlemek zorunda kalacaksınız

Netflix'ten gelen zam haberinin ardından Disney Plus ta zam kararı aldı. 8 Aralık'ta güncellenecek olan yeni fiyatlar ilk defa ABD'li kullanıcılara sunulacak. Peki Disney Plus abonelik fiyatları ne kadar?

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Disney Plus abonelik ücretlerine zam geliyor. Türkiye'de geçtiğimiz aylarda kullanıcılara sunulan Disney Plus aboneliği hızlı bir süreçle yeni zamlı fiyatları kullanıcılarına duyurdu. 

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

İLK ABD'DE ZAM YAPILACAK 

Şu an aylık 34,99 TL yıllık 349,90 TL'den sunulan Disney Plus aboneliğine gelecek zammın ilk olarak ABD'deki kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

Disney Plus'ı reklamsız izlemek isteyenler aylık 11 dolar ödeyecek. Zam öncesinde bu fiyat 7.99 dolardı. 

Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor artış piyasaya güven verdi Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor... Haberi Görüntüle

52 TL OLMASI BEKLENİYOR 

Bu zam hesap oranına göre Türkiye'de zam ile beraber Disney Plus'un 52.99 TL'den satışa sunulması bekleniyor. 

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL 

Yıllık plana baktığımızda ise 110 dolarlık fiyat etiketi ülkemize 481.90 TL şeklinde yansıtılabilir. Bu tahminler elbette diğer faktörler hesaba katılmaksızın yapılıyor.

Diğer yandan bu fiyatlar şu an için sadece tahmin edilirken, Türkiye'de nasıl bir yol izleneceği henüz belirlenmiş değil. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading