Yandex Metrica

Necmettin Batırel resmen açıkladı! Benzin ve motorinde olağanüstü düşüş olacak! Tam 12 TL'ye...

Necmettin Batırel resmen açıkladı! Benzin ve motorinde olağanüstü düşüş olacak! Tam 12 TL'ye...

Doların düşeceğini aylar öncesinden yaptığı bir tahminle bilen Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel, bu kez akaryakıt fiyatlarına ilişkin araç sahiplerini sevindiren bir açıklamada bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:06

Ekonomi Yazarı Necmettin Batırel, finansal piyasalara ilişkin tahminleriyle yatırımcılara yön vermeye devam ediyor. 

Daha önce doların rekor seviyede düşeceğini açıklayan ve 2021 Aralık'ta öngörüsü gerçekleşen Necmettin Batırel bu kez de akaryakıt fiyatlarına ilişkin flaş bir tahminde bulundu.

Bloomberg'in haberine göre, Avrupa Birliği (AB) Rus petrolünde tavan fiyat seviyesinin 65-70 dolar aralığında olmasını değerlendiriyor.

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

AKARYAKITTAKİ DÜŞÜŞ ENFLASYONU BİTİRİR

Uygulama yüksek ihtimalle Şubat ayında resmiyete kavuşacak.

Necmettin Batırel, tavan fiyat uygulamasının hayata geçirilmesi halinde akaryakıt fiyatlarında büyük bir düşüşün gözleneceğini belirtti.

Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Avrupa Birliği Rus petrolünün tavan fiyatını 65 – 70 dolar olarak belirliyor. Gerçekleşirse Türkiye’deki benzinin litresi 12, motorinin 15 liraya düşer. Akaryakıttaki düşüş enflasyonu bitirir. TÜFE rekor kıracak, öldük bittik diyenlere kapak olsun" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading