Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nakit para sıkıntısı çeken vatandaşlar dikkat! Bankalar harekete geçti! Kırmızı listede olana bile yeni limit tanımlandı

Nakit para sıkıntısı çeken vatandaşlar dikkat! Bankalar harekete geçti! Kırmızı listede olana bile yeni limit tanımlandı

Bankalar nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için harekete geçti. Onlarca banka acil nakit ihtiyaçları için vatandaşların kredi limitlerini güncelledi. İşte, detaylar...

Ekonomi

15.03.2024, 18:25

Bankalardan vatandaşlara müjde geldi. Acil nakit ihtiyaçlarında kullanabilecek hazır krediler vatandaşların hesaplarına tanımlandı. 

Çikolata sevenler yandı! Eti sevilen çikolatalarına zam yaptı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK LİMİT 5 BİN TL

Bankalar tarafından sunulan hazır kredi limiti kredi notu ve aylık gelir durumuna göre değişirken en düşük limit 5.000 TL olarak açıklandı. Kredi sicili bozuk bulunan ve kara listede yer alan vatandaşlar dışında 18 yaş üstü aylık düzenli gelire sahip olan vatandaşlara 5.000 TL'lik kredili limiti tanımlandı. 

Günümüzde bankacılık anlayışı da değişirken mobil bankacılık ve cep şube uygulamaları daha aktif bir şekilde kullanılmaya başladı. Bankacılık hizmetlerinden Online olarak yararlanan vatandaşlara kredi limiti tanımlandı. Bu kapsamda bankaların cep telefonu uygulamaları olan cep şube ve mobil şube uygulamalarını kullanan vatandaşların her an kullanabileceğim hazırda tutulan kredi paketleri kullanıma açıldı. Kredi paketleri ile vatandaşların nakit ihtiyacını karşılaması amaçlanıyor. Kredi limitleri ile hesabına kolay bir şekilde para aktarması yapabilir.

Son dakika... SGK'dan emeklilere promosyon müjdesi: 19 banka ile protokol... Haberi Görüntüle

HAZIR KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Bankalar tarafından hazırlanan hazır kredi limiti vatandaşların hesabına tanımlanmaktadır. Bu kapsamda kredili limitinizi öğrenmek için yapmanız gereken ilk adım mobil bankacılık uygulamasını indirmek. Mobil bankacılık uygulamasına giriş yaptıktan sonra ana ekranda kredili limitiniz görülecektir. Yapı Kredi Bankası üzerinden örnek vermek gerekirse bildirimler ana hesabınızda yer almaması durumunda krediler ve kredi başvurusu alanlarında görülmektedir. Bu kapsamda mobil uygulama üzerinden krediler bölümüne giriş yaparak ana ekranda adınızı tanımlı olan kredi limiti olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

Ana hesapta yer almayan bildirimler ise krediler ve kredi başvurusu alanlarından görüntülenmektedir. Mobil uygulama üzerinden kredi bölümüne giriş yaparak adınıza tanımlanan kredili limiti olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Hesabınıza tanımlı para tutarını öğrenebilirken hesabınıza tanımlanan kredili limitinde 7/24 kullanabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading