Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat Bankası müşterilerine yeni kampanyasını duyurdu: Kredi notunuzu düşürmeden anında faizsiz kredi alabilirsiniz

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat Bankası müşterilerine yeni kampanyasını duyurdu: Kredi notunuzu düşürmeden anında faizsiz kredi alabilirsiniz

Acil nakit ihtiyacı olanlar, paranız anından hesabınızda. Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olan işletmeler için gün içi kredisi fırsatını açıkladı. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Nakit ihtiyacı olan müşteriler bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Birçok bankanın yüksek faizli kredileri büyük bir dezavantaj yaratırken, Ziraat Bankası’ndan kaçırılmayacak bir fırsat geldi.

Son 24 saat kaldı! Uzmanlardan yatırımcılara uyarı: Elinde gram ve... Haberi Görüntüle

KREDİ RİSKİ YOK

Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için “Gün İçi Kredisi” fırsatını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Gün İçi Kredisi’nin vadesi bir gün ile sınırlıdır ve kredi riski gün sonunda ortadan kaldırılır. Gün sonunda halen kapatılmamış olan krediler içinse, normal ticari kredi prosedürü uygulamaya koyulur.

Araç sahiplerine 3. şok! Bir zam haberi de LPG'den geldi:... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Ziraat Bankası’nın gün içinde acil nakit ihtiyacınıza anında çözebileceğiniz kredi fırsatından yararlanmanız için gerekli şartlar açıklandı:

  • Gün İçi Kredisi’nden faydalanmak için, krediyi kullanacak olan müşterinin daha önce Ziraat Bankası’nda kredi geçmişinin bulunması şarttır. 
  • Ziraat Bankası Gün İçi Kredisi'nden yalnızca ticari müşteriler yararlanabilir. 
  • Ziraat Bankası Gün İçi Kredisi’nden faydalanmak için size en yakın Ziraat Bankası şubelerine müracaat edebilir ve nakit ihtiyacınız için başvurularınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading