Yandex Metrica

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat! Düşük faizli ve 3 ay ertelemeli olarak nakit alabilirsiniz

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat! Düşük faizli ve 3 ay ertelemeli olarak nakit alabilirsiniz

Vatandaşların nakit sıkışıklıklarına 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetleri ile destek olmak isteyen ING Bank, Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Ekonomi

05.04.2024, 16:06

Bankacılık sektörünün önemli şirketlerinden biri olan ING Bank, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,09 olarak belirledi.

Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024 benzin, motorin ve LPG fiyayları... Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024... Haberi Görüntüle

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ

ING Bank 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyeceği aylık taksit tutarını, 425 TL olarak duyurdu.

Geliştirdiği avantajlı hizmetler sayesinde ülke sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların dikkatini çekmeyi başarmış özel bankalardan birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde nakit sıkışıklığı artan vatandaşlara 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

YAPI KREDİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Yapı Kredi Bankası ilgili hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 36 ay vade ve yüzde 2,89 faiz oranı karşılığında 513,50 TL olarak hesapladı.

Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Haberi Görüntüle

TEB BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönem itibari ile sunacak olduğu ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ilk taksit ödemesinin 3 ay ertelenmesine izin veren özel bankalardan birisi oldu. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,99 olarak belirledi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 441,38 TL olarak hesaplandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading