Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mobil hat sahipleri! Eğer bunu yapmazsanız hattınız iptal olacak: 500 lira ödeme yapmak zorunda kalacaksınız!

Mobil hat sahipleri! Eğer bunu yapmazsanız hattınız iptal olacak: 500 lira ödeme yapmak zorunda kalacaksınız!

Türkiye'de mobil hat sahiplerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Eski sim kartı olan kişilerin de yeni teknolojileri kullanabilmesi adına sim kartlarını yenilemesi gerekiyor. Yenilenmemesi halinde 500 TL ceza ödemek zorunda kalacaklar.

Ekonomi

13.03.2024, 17:38

Türkiye'de mobil hat sahiplerini yakından ilgilendiren kritik bir gelişme yaşandı. Ülke genelinde kullandığımız telefon cihazlarında yer alan sim kartı sahipleri için açıklama geldi. 

Emekliyim ek gelir nasıl sağlarım? 2024 yılında emekli maaşlarına ek... Haberi Görüntüle

SİM KARTLARININ YENİLENMESİ GEREKİYOR

Gelişen teknolojinin yanı sıra da 5G yeni nesil ağ teknolojisiyle itibariyle de geri sayım başlarken bu süreçte de eski sim kartı olan kişilerin de yeni teknolojileri kullanabilmesi adına sim kartlarını yenilemesi gerekiyor. Ülke geneli de aktif olarak 4,5 G teknolojisini kullanırken milyonlarca kişinin de 3 G uyumlu sim kart kullanımları sürüyor. Bu sim kartlar için de birçok teknoloji kullanılamaz iken telefon çekmemesi gibi birçok problem nüksedebiliyor.

Çalışanlara yıllık izin ücreti müjdesi: Yargıtay başvurdu Anayasa Mahkemesi iptal... Haberi Görüntüle

DEĞİŞİKLİK YAPILMAZSA FAZLADAN ÖDEME YAPMASI GEREKİYOR

Türkiye geneli yeni teknolojilere de dair de 4.5 G teknolojilerine geçiş yapılması sürecinde eski dönem mobil hat kullanımları da sürdürülmekte. Yeni nesil ağ teknolojisiyle beraber de sim kartların değişmesine kesin gözle bakılırken vatandaşların bu süre boyunca da değişiklik yapmamaları gibi durumlarda fazladan ödeme yapması gerekiyor.

İslam Memiş uyardı: Seçim öncesi kritik hafta! Altın fiyatları çarşamba... Haberi Görüntüle

5G UYUMLU TELEFON MODELLERİ

APPLE CİHAZLAR: Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 13 Pro, Apple iPhone 13, Apple, iPhone 13 Mini, iPhone SE (2022), Apple iPhone 12 Pro Max, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 ve Apple iPhone 12 Mini.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading