Yandex Metrica
SON DAKİKA
Milyonların aklında tek soru! Kripto paradan nasıl zangin olunur? Ünlü isim tek tek açıkladı

Milyonların aklında tek soru! Kripto paradan nasıl zangin olunur? Ünlü isim tek tek açıkladı

Kripto para analistleri kripto para borsalarında 2022 beklentilerini açıklayarak yatırımcıların yüreğine su serpti. Peki, 2022 yılında piyasaları neler bekliyor? İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 18:32

Son dönemde kripto paralar yükseliş eğrisine girse de genel olarak ekim aynının son günlerinden itibaren durağan bir tablo hakim. Genel beklenti yıl sonunda Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere pek çok kripto varlıkta rekor yaşanacağı yönündeydi.

Aralık ayının 25’ine gelmiş olmamıza karşın henüz rekor kıran üst seviye bir kripto para ile karşılaşmadık.

Emeklileri ilgilendiriyor! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, ödeme günü... Haberi Görüntüle

HANGİ KRİPTO PARALAR UMUT VADEDİYOR?

Son dönemde Twitter’da hayli yüksek takipçi sayısına sahip olan analistlerin hemfikir oldukları bazı kripto paralar var. Bu kripto paraların başında ise Sand geliyor.

Hali hazırda Sand’ın önemli bir yükseliş yakaladığını düşünebilirsiniz. Fakat kripto para analistlerine göre 2022 Sand’ın yılı olacak.

sand

Kripto para analistleri özellikle Metaverse’e olan ilginin artmasıyla birlikte Sand’a olan ilginin de artacağına inanıyorlar.

2022’de patlamaya hazır bir diğer kripto varlık ise Enjincoin. ENJ, oyunlarda kullanılacak olan dijital paralar için üretilmiş bir coin.

Dolayısıyla oyunların kripto paralarla birlikte içerik satışına geçmeleri halinde ENJ tarafında da bir patlama olabilir. En azından beklentiler bu yönde.

Analistlerin işaret ettiği üçüncü ve son kripto varlık ise LINK. Chainlink şu anda hak ettiği değerin çok altında işlem görüyor. Dolayısıyla analistler bunu bir alım fırsatı olarak görüyorlar.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading