Yandex Metrica

Milyonlarca vatandaşın haberi yok! Bunu yapanın elektrik faturası düşüyor

Geçtiğimiz günlerde asgari ücrete yapılan zam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada 2023 asgari ücret 5 bin 500 TL’den 8 bin 506 TL’ye çıkarıldı. Asgari ücretin artmasına rağmen yüksek gelen faturalar için vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Konu ile ilgili Kamu Bülteni’nde yer alan bir habere göre çamaşır yıkanırken kullanılan bir yöntem faturalarda düşüklüğe neden oluyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:18

2022 yılı içerisinde A’dan Z’ye pek çok ürüne zam geldi. Vatandaşların en çok canını sıkan zam ise faturalara gelen zam oldu. Enflasyon sebebi ile geçim sorunu yaşarken, faturaların da yüksek bir şekilde gelmesi geçimi daha zor bir hale gelmesine neden oluyor.

Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere refah payı geliyor! Emeklilere destek paketi yolda Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere refah payı geliyor! Emeklilere destek paketi... Haberi Görüntüle

50 TL DAHA DÜŞÜK FATURA

Elektrik faturasından şikayetçi olan ve daha düşük gelmesini isteyenler için önemli bir gelişme yaşandı. Kullanılan bu pratik yöntem elektrik faturasının 50 TL daha az gelmesine yardımcı olabilir.

Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5 yıl sonra toplanıyor! Toplantı iki gün sürecek! Erdoğan taraflarla görüşecek: Çalışma Meclisi 5... Haberi Görüntüle

ÇABASIZ BİR ŞEKİLDE FATURANIZI DÜŞÜRÜN

Çamaşır makinesinin içine atılan bir kaşık karbonat ile çamaşırlarınızın daha düşük ısıda daha temiz bir şekilde yıkanmasını sağlayabilirsiniz. Kamu Bülteni’nde yer alan haber şu şekilde:

“Çamaşır makinesinin içine bir kaşık karbonat ekleyerek çamaşırların daha düşük ısı da daha hızlı ve daha temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Yani normal şartlarda 60 derece kullanacağınız bir çamaşırı makineye 1 tatlı kaşığı kadar karbonat atmak suretiyle 40 derecede ve belki de daha kısa bir programda dahi az deterjanla temizleyebilirsiniz. Bu yöntem aracılığı ile faturanız çok daha düşük olacak. Diğer taraftan bu yöntem, hem ekolojiktir hem de çabasız bir şekilde tasarruf etmenizi aracılık edecektir”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading