Yandex Metrica

Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu! Asgari ücret toplantısından kötü haber

Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu! Asgari ücret toplantısından kötü haber

Son dakika haberi... Bugün toplanması beklenen Asgari Ücret Tespit komisyonu toplanmadı. Bu detay, asgari ücret 4. toplantısı iptal mi edildi? sorusunu da beraberinde getirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:27

Bugün toplanması beklenen Asgari Ücret Tespit komisyonu toplanmadı. Bu detay, asgari ücret 4. toplantısı iptal mi edildi? sorusunu da beraberinde getirdi. 

Son zamanların en çok konuşulan ve merakla takip edilen konusu asgari ücret oldu.... TİSK ev sahipliğinde yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 3. toplantıda da uzlaşmaya varılamaması nedeniyle komisyon, 4. kez toplanacak. 

asgari ücret

Temmuz memur ve emekli maaşı netleşiyor: En düşük maaş ne kadar olacak? Temmuz memur ve emekli maaşı netleşiyor: En düşük maaş ne... Haberi Görüntüle

BAKAN BİLGİN TALEP EDİLEN RAKAMLARI AÇIKLAMIŞTI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapılan çalışmalar kapsamında işçi cephesinin 3 bin 750-4 bin lira arasında, işveren tarafının ise 3 bin 500-3 bin 750 lira arasında asgari ücret istediğini belirtmişti. Şimdi gözler karar toplantısında... Peki, 2021 yılında, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olan asgari ücret için 2022'de verilecek rakam için son toplantı ne zaman ve asgari ücret yeni yılda ne kadar olacak?

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI İPTAL Mİ OLDU?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 4'üncü toplantısının bugun neden gerçekleşmediği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu hususta net bir bilgi geldiği anda bilgilendirme yapacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading