Yandex Metrica
SON DAKİKA
MİLYONLARCA ÖĞRENCİYE BURS İMKANI: Erdoğan, müjdeyi duyurdu: O illerde olan öğrencilere KYK bursu ve yurt desteği verilecek 

MİLYONLARCA ÖĞRENCİYE BURS İMKANI: Erdoğan, müjdeyi duyurdu: O illerde olan öğrencilere KYK bursu ve yurt desteği verilecek 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan o illerde yaşan öğrencilere müjdeli haberi verdi. Binlerce öğrencinin aldığı KYK kredileri o öğrenciler için bursa dönüşecek.

Ekonomi

04.02.2024, 16:52

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından binlerce vatandaşların ev ve işyerleri zarar gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzede öğrenciler için yeri bir kararı duyurdu. Ev ve işyerleri zarar görmüş öğrencilere herhangi bir başvuruya gerek kalmadan burs desteği verileceği açıklandı.

Emeklilikte prim gününe takılanlar dikkat! 2024 Yeni EYT yolda! Prim... Haberi Görüntüle

Emeklilere 100 bin TL karşılıksız destek! PTT 2024 yılında emeklilere... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında depremzede öğrenciler için duyurduğu yeni karara göre herhangi bir başvuruya gerek duymadan öğrencilere burs ödemesi yapılacağı açıklandı. KYK yurtlarına yeniden yerleştirme yapılacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğpan bu süreçte depremzede öğrencilere öncelik verileceğini açıkladı. 

Promosyon yarışı! Bankalar emeklilere musluğu sonuna kadar açtı: Yüzde 50'lik... Haberi Görüntüle

BİM 26 MART ÜRÜN KATALOĞU YAYINLANDI! Yüzlerce üründe kaçırılmayacak indirim... Haberi Görüntüle

ÖNCELİK DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN 

Yaşanan bu depren sürecinde 383 bin depremzedenin KYK yurtlarında misafir edildiğini ve KYK yurtlarına başvuran tüm öğrenciler için öncelik verileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'depremde yakınını kaybeden işyeri ya da evi hasar gören öğrencilerin tamamına burs verilecektir.' dedi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading