Yandex Metrica
SON DAKİKA
Milyonlarca emekliye Kurban Bayramı öncesi müjde! O tarihte hesaplarınızı kontrol edin: En az 2 bin TL ödeme  yapılacak!

Milyonlarca emekliye Kurban Bayramı öncesi müjde! O tarihte hesaplarınızı kontrol edin: En az 2 bin TL ödeme yapılacak!

4A 4B 4C SSK BAĞKUR EYT Emekli Sandığı emeklileri Kurban Bayramı öncesi müjde verildi. Şartsız koşulsuz tüm emeklilere en düşük 2.000 TL ödeme yapılacak. EYT'liler de dahil olmak üzere milyonlarca emeklinin hesabına aktarılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Ekonomik olarak yaşanan olumsuzluklardan en çok etkilenen kesimin  başında yer alan emekliler Temmuz ayında açıklanacak maaş zammını beklemeye devam ederken bir müjde beklentisi de emekliye bayram ikramiyesi için ortaya çıktı. 

Son dakika... SGK'dan emeklilere promosyon müjdesi: 19 banka ile protokol... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK? 

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da yapmış olduğu seçim öncesi konuşmasında "Size verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirene kadar gece gündüz demeden çalışacağız. Yeter ki duanızı eksik etmeyin. Bu sene maalesef ki kayısıyı dolu vurdu. İktidar olarak bilesiniz ki yanınızdayız. Emeklilikte yaşı bekleyen kardeşlerimizin sorunun çözdük. Emekli ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık. İnşallah bu rakamı daha da çıkarma hedefindeyiz" diyerek emekliye yeni zam sözü vermişti. Bu tutarın en düşük 2.500 TL ve en yüksek 3 bin TL olacağı ifade edildi. 

Çikolata sevenler yandı! Eti sevilen çikolatalarına zam yaptı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERİN TAHSİS NUMARASINA GÖRE YATIRILACAK

Emeklilere yönelik olarak ödenecek olan Kurban Bayramı ikramiyesi 28 Haziran tarihine denk gelen bayram öncesinde hesaplara yatacak. Ödemelerin en geç 23 Haziran 2023 tarihi itibari ile başlaması ve emekli numarası tahsis numarasına göre hesaplara yatırılması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading