Yandex Metrica

Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! Bugün 1100 TL hesaplara yatacak

Milyonlarca emekliye bayram müjdesi! Bugün 1100 TL hesaplara yatacak

1100 TL'lik emekli bayram ikramiyeleri bugün itibariyle hesaplara yatmaya başladı. İkramiyler banka şubesinden ya da ATM'den çekilebilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:30

Milyonlarca emeklinin yılda 2 kez aldığı bayram ikramiyelerinden ikincisi bugün itibariyle hesaplara yatmaya başladı. İkramiyesini çekmek isteyen emekliler, şubeden ya da ATM'den para çekimini yapabilecek.

O tarihte işe başlayanlar dikkat! 49-50-51-52 ve 53 yaşla emeklilik çizelgesi O tarihte işe başlayanlar dikkat! 49-50-51-52 ve 53 yaşla emeklilik... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Yarından itibaren ödemeler başlıyor. Ramazan Bayramı’nda 1.100 TL olarak yapılan ödemenin Kurban Bayramı için de aynı şekilde ödenmesi bekleniyor.

Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki  savaş piyasaları nasıl etkileyecek?  İşte ekonomi piyasasında kur ve altın fiyatlarının seyri... Piyasaları hareketli hafta bekliyor! Orta Doğu'daki savaş piyasaları nasıl etkileyecek?... Haberi Görüntüle

PARALAR HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4/C’li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak.

Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C’li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

SSK VE BAĞKUR EMEKLİSİNİN İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

İşçi emeklilerine ödemeler 5-6 Temmuz’da yapılacak.

4/B’li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz’da yapılacak.

Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A’lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz’da yapılmaya başlandı.

22-26 Temmuz’da maaş alanlara ise ikramiyeleri bugün ödenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading