Yandex Metrica

Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi! 6 bin TL'ye yükseldi

Milyonlarca emeklinin beklediği haber geldi! 6 bin TL'ye yükseldi

Milyonlarca emekli, temmuz ayında gelecek olan zam haberini beklerken bir yandan da promosyon takibi yapıyor. Birkaç ay önce 5 bin liraya ulaşan promosyon tutarları bazı bankalarda 6 bin liraya yükseldi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:24

İlk maaşınızı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) anlaşmalı bulunduğu bankadan aldıktan sonra maaşınızı dilediğiniz bankaya taşıyabilirsiniz. Bu taşıma esnasında bankalar, 3 yıl kendi bankalarıyla çalışmayı kabul etmeniz halinde size promosyon ödemesi yapıyor. Böylelikle ikinci ay maaşınızı bankanızdan promosyonlu almış oluyorsunuz. Bu ödeme, aynı bankadayken 3 yıl içinde bir kereye mahsus olarak yapılıyor.

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

TABAN TUTAR NE KADAR OLDU?

Maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 500 TL, 1.500-2 bin 500 TL arasında olana 625 TL, 2 bin 500 TL üstü olana da 750 TL promosyon ödeniyor. Ancak bunlar taban tutarlar. Yani özel bankalar isterse belirlenenden daha fazla promosyon tutarı verebiliyor. Ayrıca emekliler 3 yıllık süreyi beklemeden yüksek promosyondan yararlanabiliyor. Bunun için emeklinin emekli maaşının yattığı bankayı değiştirmesi yeterli.

Trafik sigortasında yeni dönem: Her ay maliyet endeksine göre belirlenecek! Trafik sigortasında yeni dönem: Her ay maliyet endeksine göre belirlenecek! Haberi Görüntüle

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Banka değiştirme işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabiliyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması gerekmiyor. Emekli istediği an diğer bankaya geçebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli. Bildirim, bankaların şubelerinde veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alıyor, kalanını iade ediyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin alıyor.

Çalışmayan kadınlara 2 bin TL destek verilecek: Kadınlara yönelik sosyal yardımlara başvuru nereden, nasıl yapılır? Çalışmayan kadınlara 2 bin TL destek verilecek: Kadınlara yönelik sosyal... Haberi Görüntüle

3 AY ERTELEMELİ EMEKLİ KREDİSİ

TEB: Emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 3 bin 750 TL’ye varan promosyon sunuyor. Ayrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanacak. Böylece 10 emekli yakınını bankaya getirenler 6 bin 250 TL ödeme alabilecek. Kampanya 2 Haziran itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor.

ŞEKERBANK: Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin TL’ye varan promosyon sağlıyor. Banka ayrıca emekli müşterilerine, avantajlı faiz oranıyla 3 ay ötelemeli kredi kullanım fırsatı sunuyor. Avantajlı faiz oranlarıyla 3 ay ötelemeli kredi de sunan banka, kredi taksitlerini maaş alınan güne göre ayarlama fırsatı sunuyor.

İŞ BANKASI: Emeklilere 2 bin 500 TL’ye varan promosyon sunuyor. Ayrıca müşterilerine Maximum Kart’ları aidatsız kullanma fırsatı veriyor. 1 Nisan-30 Haziran 2022 arasında emekli tanıdıklarına referans olan müşterilere ise 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan kazandırıyor. Kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading