Yandex Metrica
SON DAKİKA
Midyeci Ahmet Usta iş başvurusu nasıl yapılır, maaş ne kadar? Midyeci Ahmet Usta maaşı dolar ile verecek!

Midyeci Ahmet Usta iş başvurusu nasıl yapılır, maaş ne kadar? Midyeci Ahmet Usta maaşı dolar ile verecek!

Midyeci Ahmet Usta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Midyeci Ahmet Usta yaptığı son paylaşımda çalışanlarına maaşı dolar endeksli vereceğini söyledi. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette arama yapmaya başladı. Peki Midyeci Ahmet Usta iş başvurusu nasıl yapılır, maaş ne kadar? Midyeci Ahmet Usta maaşı dolar ile verecek!

Ekonomi

07.03.2024, 00:00

Midyeci Ahmet Usta iş başvurusu merak ediliyor. Bu zamana kadar farklı birçok olayla gündeme gelen Midyeci Ahmet Usta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündemde yerini aldı. Çalışanlarına dolar endeksli maaş vereceğini açıklayan Midyeci Ahmet Usta, kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki Midyeci Ahmet Usta iş başvurusu nasıl yapılır, maaş ne kadar? Midyeci Ahmet Usta maaşı dolar ile verecek!

6 gün sonra sonra resmen başlayacak: Kredi kartı olanlar yanacak!... Haberi Görüntüle

MİDYECİ AHMET USTA İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Midyeci Ahmet isimli dükkanlarıyla bilinen Ahmet Çiçek, çalışanlarına dövize endeksli maaş vereceğini açıkladı. "Avrupa'da yaşayan insanlardan kendilerini geri hissetmesin" ifadelerini kullanan Ahmet Çiçek, İstanbul İkitelli ve Yunanistan'da bulunan fabrikalarında çalışanlara minimum 712 euro yani 13 bin TL maaş vereceğini ifade etti.

Ramazana özel dev indirimler! CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerde 2 al... Haberi Görüntüle

MİDYECİ AHMET USTA MAAŞLARI NE KADAR?

Konuyla alakalı Instagram hesabından paylaşım yapan Midyeci Ahmet Usta, "Yunanistan'daki fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız 712 euro alıyor. İstanbul'da İkitelli fabrikamızda çalışan arkadaşlarımız da minimum 712 euro alacak. Evet yanlış duymadınız bundan sonra Midyeci Ahmet ailesinde çalışan iş arkadaşlarımız, dövize endeksli maaş alacaktır. Bizimle çalışan arkadaşlarımızın maaşları erimeyecek. Avrupa'da yaşayan insanlardan kendilerini geri kalmış hissetmeyecekler ve hak ettiklerini alacaklar. Çok mutluyum uzun zamandır yapmak istediğim bir şeydi. Hayırlı uğurlu olsun umarım benzeri değişiklikleri yapabilecek güçteki işletmelere örnek ve ilham oluruz. Her şey vatan için, sizi seviyorum. Bundan sonra Midyeci Ahmet'te döviz bazlı maaş" dedi.

İslam Memiş'ten SEÇİM ÖNCESİ altın yorumu! Uzmanların yeni altın yorumu!... Haberi Görüntüle

BİRÇOK ÜLKEDE ŞUBESİ VAR

Midyeci Ahmet Usta, Avrupa'da üretim tesisi olarak Yunanistan'da fabrika kurdu. Midyeci Ahmet Usta'nın Türkiye dışında Dubai, İngiltere, Katar, Bahreyn, Mısır, Suudi Arabistan, Almanya ve Yunanistan'da da şubeleri bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading