Yandex Metrica
SON DAKİKA
Metaverse sonrası rekorlar art arda gelmişti! O coin düşüşe geçti: Shiba (SHİB) coin

Metaverse sonrası rekorlar art arda gelmişti! O coin düşüşe geçti: Shiba (SHİB) coin

Geçtiğimiz aylarda Metaverse projelerinin de açıklamasıyla birbiri ardına rekorlar kıran coin Shiba Inu (SHİB) düşüşe geçti. Shib coin ne kadar oldu? Düşecek mi? 

Ekonomi

18.03.2024, 13:26

Geçtiğimiz ay üst üste rekorlar kırmasının ardından popüler olan ve birçok kripto para yatırımcısını çeken coinlerden biri Shiba Inu, düşüşe geçti. Peki, SHİB coin ne kadar olacak?

Shiba Inu fiyatı, tek bir haber sonrasında yüzde 13 düşüş yaşadı ve bu haberin etkileri uzun süre devam edecek gibi gözüküyor.

Ağustos 2020’de 8.000 dolarlık SHIB alımı yapan ve bunu kısas sürede milyarlarca dolara çeviren bir yatırımcı, cüzdanını yeniden aktif hale getirdi.

Cüzdanında özellikle SHIB fiyatı zirve yaptığı anda 5 milyar dolardan fazla değere sahip SHIB bulunan balina, geçtiğimiz günlerde harekete geçmiş ve bu haber bütün piyasada korku yaşatmıştı. Bu haberin en çok etkilediği grup ise SHIB yatırımcıları oldu.

shiba shib coin

Araç sahiplerine ceza kapıda! 1 Nisan'dan itibaren kurala uymayana 2... Haberi Görüntüle

SHİBA INU (SHİB) BALINASI ETKİLİ OLDU!

6 farklı transfer yapan ve toplamda 2,3 milyar dolarlık SHIB aktaran balinanın bunları satıp satmayacağı bilinmese de korkusu bile fiyatın düşmesine yol açmaya yetti.

Unusual Whales tarafından paylaşılan tweette “tarihin en iyi traderı” olarak lanse edilen balinanın uyandığı vurgulanıyor.

400 günde 5,7 milyar dolarlık servete ulaşan ve toplam piyasa değerinin %16’sına sahip olan yatırımcı, yaptığı transfer ile büyük bir belirsizliğe yol açtı ve cüzdandaki fonlar yeniden aktif hale gelene veya uzun süre pasif kalana kadar bu korku geçmeyebilir.

43 ilde 5.823 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! TOKİ Konut... Haberi Görüntüle

SHİBA INU (SHİB) COİN NE KADAR?

Shiba INU (SHİB) coin, 4 Kasım 2021 saat 12.00 itibarıyla 0.00005738 dolardan işlem görüyor. Shiba Inu (SHİB) coin 24 saat içerisinde yüzde 12'lik düşüş yaşadı.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading