Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merkez Bankası müdahale mi etti? Dolar, euro ve altında büyük düşüş başladı

Merkez Bankası müdahale mi etti? Dolar, euro ve altında büyük düşüş başladı

Dolar, euro ve altın fiyatları bir anda aniden düşüş göstermeye başladı. 24 Şubat'tan bu yana en düşük seviyeyi gören altın fiyatlarının ardından acaba Merkez Bankası müdahale mi etti? sorusu sorulmaya başladı. Merkez Bankası müdahale mi başlattı? Gram altın kaç TL?

Ekonomi

23.01.2024, 19:11

Gram altın fiyatı ons altının son 2 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından düşüş trendine girdi. 

Altının ons fiyatında düşüş eğilimi etkisini sürdürürken, bugünkü işlemlerde 1881 dolar seviyesine kadar gerileyerek, 24 Şubat'tan bu yana en düşük seviyeyi gördü. 

Ons altın, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının yaklaşmasıyla baskılanırken; dolar endeksinde yaşanan yükselişin etkisiyle de geriliyor. Dolar endeksi bugün içerisinde 103,10 seviyesine kadar yükselerek, 23 Mart 2020 tarihinden bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar başlıyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi Haberi Görüntüle

897 TL'YE KADAR DÜŞTÜ

Gram altın dün piyasaların kapanış saatinde 906 TL seviyesinde iken yeni güne 904 TL seviyelerinde başladı. Gün içinde ise işlemlerde en düşük 897 TL seviyesini gördü. Bu kadar hızlı düşünün ardından Merkez Bankası müdahalede mi bulundu? soruları sorulmaya başlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading