Yandex Metrica

Mega Projeler arasında! Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihi belli oldu!

Mega Projeler arasında!  Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihi belli oldu!

Sivaslı vatandaşların merakla beklediği ve Türkiye'nin "Mega Projeleri" arasında olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattının açılışına az kaldı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda; 8 istasyon ve 405 km uzunluğa sahip Ankara-Sivas hızlı tren hattı için geri sayımın başladığını ifade etti.

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

MESAFE 603 KİLOMETREDEN 405 KİLOMETREYE DÜŞECEK 

Açılışına az bir süre kalan projede Ankara-Sivas arası 2 saate düşecek. Tamamlandığında Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürecek olan projede Ankara-Sivas arası 12 saat olan seyahat süresi 2 saate, Ankara-Yozgat arası ise 1 saate inecek. 

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi gün açılacak? Borsa Pazartesi açık mı? Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR YAKINDAN İNCELENDİ 

Bu çerçevede Sivas Vali Vekili Şakir Öner Öztürk ve Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas YHT Garı ile kontrol merkezinde çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemede bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Vekili ve Başkan Bilgin, çalışanlara kolaylık diledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading