Yandex Metrica
SON DAKİKA
MEB'ten öğrencileri ilgilendiren gelişme: Binlerce öğrenci geri dönecek! 11 ilde okullar için karar verildi

MEB'ten öğrencileri ilgilendiren gelişme: Binlerce öğrenci geri dönecek! 11 ilde okullar için karar verildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, binlerce depremzede öğrencinin kendi okuluna döneceğini duyurdu. Afet bölgesinden farklı illere nakledilen 82 bin 405 öğrenci, tekrar kendi okullarında eğitime başlayacak. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

6 Şubat'ta yaşadığımız yıkıcı deprem, öğrencilerin okul hayatını da etkiledi ve okulların kapatılmasına neden oldu. Afet bölgesinden binlerce depremzede öğrenci, farklı illere nakledildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. 

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı hattı açılıyor! Mesafe 8 dakikaya düşecek Haberi Görüntüle

82 BİN ÖĞRENCİ TEKRAR KENDİ OKULUNDA

Bakan Özer'in açıklamasına göre, afet bölgesinden farklı illere nakledilen 82 bin 405 öğrenci, tekrar kendi okullarına dönerek eğitimlerine devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı, afet sonrası hızlı bir şekilde okulların faaliyetlerine başlamış ve böylelikle bölgedeki yaşamın normale dönmesine öncülük etmiştir. 

Bu gelişme, hem depremzedelerin çocuklarının eğitimlerini aksatmadan devam ettirebilmelerini sağlamakta hem de toplumun deprem sonrası normalleşme sürecine adım atmasına yardımcı olmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı ve ilgili kurumlar, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitimlerini sürdürebilmeleri için gerekli desteği sağlamaya devam etmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading