Yandex Metrica
SON DAKİKA
MEB tatil süresini açıkladı: Tatiller birleştirildi: Artık o aylar arasında tatil yapılacak

MEB tatil süresini açıkladı: Tatiller birleştirildi: Artık o aylar arasında tatil yapılacak

Milyonlarca öğrencinin beklediği haber için MEB’den flaş karar. Yaz tatili ile ilgili sorgulamalar devam ederken bakanlık tatil için alınan kararı duyurdu. İşte yaz tatili ile ilgili gelişmeler...

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Yaz tatili kaç gün sorusu son zamanlarda öğrenciler arasında en çok konuşulan konu olmaya devam ederken MEB’den son dakika duyurusu geldi. Okular bu yıl yaz tatiline erken girecek. 16 Haziran’da başlaması planlanan yaz tatili öne çekildi. Seçimlerin hemen ardından tatil başlıyor. Mayıs ayında yaşanan tatil maratonunun ardı arkası kesilmezken bir karar da yaz tatiline ilişkin alındı. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bu karara çok sevinecek. Seçim sonrası tatiller yine bitmeyecek. Devam edecek olan dersler yaz tatilinin başlangıcına kadar devam edecek. 

Öğrenciler MEB son dakika yaz tatili açıklaması ile ilgili gelişmeleri merak ederek araştırmaya devam ediyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerini ilgilendiren karar verildi. Okullarda yaz tatili erken başlıyor. Bu yıl MEB kararı ile tatil diğer yıllardan daha uzun sürecek. Okullarda tatil süresi 4,5 aya çıkıyor. Mayıs ayının yarısını tatil yaparak geçiren öğrencilere bir müjde daha verildi. Yaz tatili tarihi öne çekildi. Öğrenciler yaz tatiline erken çıkarken okullar da bu yıl geç açılacak. Böylece yaz tatili süresi uzamış olacak. Uzayan yaz tatili uzun zamandır dinlenmek için fırsat arayan milyonlarca öğrenci için büyük bir fırsat olacak. 

Evde Bakım maaşı hesaplara yattı mı? Bakanlık duyurdu! 2024 Evde... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİYE MÜJDE: YAZ TATİLİ SÜRESİ UZUYOR

Her yıl eğitim-öğretim döneminin sonuna doğru yaz tatili öğrenciler arasında en çok konuşulan konulardan biri haline geliyor. Yaz tatili tarihleri de belli oldu. MEB’den yapılan açıklamaya göre yaz tatili 16 Haziran’da başlıyor. Ancak bu yıl deprem felaketinin de yaşanması nedeniyle yaz tatilinin uzayacağı da iddialar arasındaydı. Ancak henüz bu konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Yaz tatili sürecine ilişkin resmi kurumlardan ve yetkililerden herhangi bir haber gelmesi durumunda gelişmeler haberimizde yer alacaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading